Verzilting| Bernoulli | BÈTA INDUSTRIE

Verzilting van het grondwater

Voor landbouw, natuur, industrie en drinkwater is de beschikbaarheid van zoet grond- en oppervlaktewater enorm van belang. Door de indringing van het zeewater via grote rivieren rondom het Nederlandse kustgebied ontstaat er verzilting van het grond- en oppervlaktewater. De verwachting is, dat door de klimaatverandering en de stijging van de zeespiegel, de verzilting van zoet grond- en oppervlakte water zal toenemen. Velen proberen nu al rekening te houden tijdens het vervangen van installaties, zoals bijvoorbeeld drinkwaterbedrijven. Normaliter vervangen drinkwaterbedrijven om de 30 tot 40 jaar haar zuiveringsinstallaties, maar momenteel worden ontziltingstechnieken, corrosiebestendige leidingen en filters al ingezet.

Het perfecte filter bij verzilting

Tijdens de voorfiltratie van zeewater of verzilt water, zijn de automatische zelfreinigende filters van Bernoulli Filters perfect in te zetten. Door te filtreren op de fijnste micronage van 100 micron en het zout doorlaat, houdt het de grove delen tegen. Voor de voorfiltratie van zoutwater is een behuizing van glasvezelversterkend materiaal uitermate geschikt. De BSG uitvoering van Bernoulli Filters is de superieure materiaalkeuze als het gaat om zeewatertoepassingen.

Bernoulli Filters

Bernoulli Filters is gevestigd in Zweden en voert voortdurend innovatie en productaanpassingen toe aan de filters. Door het produceren van betrouwbare, zelfreinigende waterfilters met een ingenieus en eenvoudig ontwerp, biedt het de garantie van een veilige werking. BÈTA industrie is exclusief agent van Bernoulli Filters en adviseert u graag bij de aanschaf van een Bernoulli Filter of onderdelen voor onderhoud. Samen met één van onze specialisten kijken we graag naar de beste oplossing voor uw toepassing.

Contact

Wilt u meer weten over hoe BÈTA industrie u kan adviseren en ondersteunen voor of tijdens uw geothermieproject? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 079 – 341 55 18 of per e-mail via: info@beta-industrie.nl   Neem contact op