waterbehandeling markten beta industrie

Waterbehandeling

Ons aanbod

BÈTA industrie biedt klanten in diverse sectoren een breed scala aan water technologische oplossingen. Bovendien zijn wij marktleider op het gebied van microfiltratie. Zo leveren wij aan een groot aantal Nederlandse drinkwaterbedrijven filterkaarsen. Die zorgen ervoor dat de rietjes in de kostbare membranen in omgekeerde osmose-installaties veel langer meegaan.

BÈTA industrie werkt met een high flow systeem waardoor er met een relatief compacte filter toch een hoge flow wordt gerealiseerd. Daarnaast leveren wij onder meer zelfreinigende filters om rivierwater te behandelen.

Waterbehandeling in verschillende industrieën

Verder leveren wij ook aan klanten in de voedingsmiddelen industrie en de farmaceutische industrie. Het water dat zij in de processen gebruiken, moet door wet- en regelgeving aan hoge eisen voldoen. Wij spelen hier met onze water technologische oplossingen op in.

Jarenlange ervaring in filters en afsluiters

Door onze jarenlange ervaring en vakkennis gekoppeld aan een uitgebreid netwerk van fabrikanten, ook op het gebied van projectmanagement, kunnen wij het juiste type filter en afsluiter adviseren volgens alle geldende en benodigde normen en certificeringen. Wij leveren een bovengemiddeld hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Ons leveringsprogramma omvat verder appendages en filters voor onder meer drinkwater, afvalwater, koelwater, proceswater, bronwater, stadsverwarming, warmte- en koudeopslag, sproeisystemen, demiwater en ontzouting door thermische processen, omgekeerde osmose en ultrapuur water.

inzet waterbehandeling markten
inzet waterbehandeling markten

BÈTA industrie staat voor betrouwbaarheid, maatwerk en snelle levering. Bent u benieuwd wat wij voor u in de waterbehandeling kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op