industriële afsluiters en filters beta-industrie

Overzicht filters

Bij BÈTA industrie hebben we een ruim assortiment aan industriële filters van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn standaard filters beschikbaar, maar wij kunnen de filtertoepassingen ook geheel op maat maken.

Standaard filterhuizen beta industrie Standaard filterhuizen

BÈTA industrie levert een complete lijn industriële filterhuizen voor kaarsfilters en zakkenfilters.

Product informatie
bernoulli filter multi basket Bernoulli filters

BÈTA industrie is exclusief agent van de Bernoulli filter. Dit zijn betrouwbare en zelfreinigende filtersystemen met een ingenieus ontwerp en van hoogwaardige kwaliteit.

Product informatie
Filterzakken van beta industrie Filterzakken

BÈTA industrie levert een compleet programma vloeistof filterzakken van West-Europese kwaliteit.

Product informatie
high flow filterkaarsen beta industrie Filterkaarsen High Flow

Onze high flow filterkaarsen zijn beschikbaar in verschillende lengtes, van 20 tot en met 80 inch.

Product informatie
multiflow filterkaarsen beta industrie Filterkaarsen multiflow

Voor toepassingen waar u een grote vuilvangcapaciteit en lange stand tijden wilt, is de Multiflow kaarsfilter de beste filtratie oplossing.

Product informatie
Filterkaarsen Meltblown | BÈTA Industrie Filterkaarsen meltblown

De meltblown kaarsfilter biedt een zeer goede diepte filtratie. BÈTA industrie levert een compleet pakket meltblown dieptefilterkaarsen van Europese fabricaat.

Product informatie
Filterkaarsen gewikkeld | BÈTA Industrie Filterkaarsen gewikkeld

Wij bieden een compleet pakket aan gewikkelde filterkaarsen. In veel toepassingen geeft de gewikkelde filterkaars nog steeds het meest economische voordeel en de beste filtratie.

Product informatie
Filterkaarsen Cellulose geplisseerd | BÈTA Industrie Filterkaarsen cellulose geplisseerd

BÈTA industrie biedt een breed assortiment aan cellulose filterkaarsen in een lengte van 10” tot en met 40” veelal gebruikt in procesindustrie.

Product informatie
Mestfilter | BÈTA industrie Tuinbouwfilter

Een trilzeef scheidt deze afvalwaterstroom in een vaste afvalstof en in een waterstroom wat 100% hergebruikt kan worden als voedingswater.

Product informatie
Auxilaire zeefmachine | BÈTA Industrie Auxiliary systems

De auxiliary systems zeefmachines bieden de mogelijkheid om het zeefoppervlak van een bestaande machine te vergroten of om een zeefmachine te installeren die een relatief klein vloeroppervlak nodig heeft ten opzichte van het beschikbare zeefoppervlak.

Product informatie
Custom filterhuizen beta industrie Custom filterhuizen

Elke toepassing is anders en daarom is maatwerk vereist. Bij BÈTA industrie kunnen wij elk type filterhuis custom made produceren, volledig op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Product informatie
Dedusting zeefmachine | BÈTA Industrie Dedusting zeefmachine

De Dedusting zeefmachine blijft veel langer vrij van product en er wordt een aanzienlijk hogere capaciteit en efficiëntie mee behaald.

Product informatie
Filterkaars actief kool | BÈTA Industrie Filterkaarsen actief kool

Ontdek ons uitgebreide assortiment van actieve kool filters. Van filterzakken en filterkaarsen tot blokken en korrels, wij hebben alles wat u nodig heeft. Lees verder om meer te weten te komen over onze innovatieve oplossingen en hoe ze u kunnen helpen!

Product informatie
Filter modules | BÈTA Industrie Filtermodules

BÈTA industrie levert een complete lijn aan filtermodules met eenvoudige bediening, geen lekverliezen en betere steriliseerbaarheid en reiniging.

Product informatie
Filterplaten | BÈTA Industrie Filterplaten

Wij leveren een compleet programma aan filterplaten met een optimale en zeer speciale dieptefiltratie.

Product informatie
Geplisseerde filterkaarsen | Pleated Cartridge | BÈTA Industrie Geplisseerde filterkaarsen

Wij beschikken over een compleet programma geplisseerde kaarsfilters, de standaard voor (Beta 5000 99,98% absoluut) batch filtratie.

Product informatie
Hogedruk filterhuizen | Beta industrie Hogedruk filterhuizen

Hoogwaardige kwaliteit hogedruk filterhuizen in verschillende materiaalsoorten en voor verschillende toepassingen. Snel en voordelig geleverd!

Product informatie
Industriele filterhuizen beta-industrie Industriële filterhuizen

Industriële filterhuizen leverbaar in verschillende materiaal soorten en voor verschillende toepassingen. Snelle levering en hoogwaardige kwaliteit filterhuizen.

Product informatie
Zeefmachine | Separator | BÈTA Industrie Modulaire zeefmachine

BÈTA industrie levert, als exclusief vertegenwoordiger van Amkco Europe bv in de Benelux, een compleet programma aan modulaire zeefmachines voor zowel natte als droge zeeftoepassingen. Elke type zeefmachine is gegarandeerd snel geleverd!

Product informatie
Multi dek zeefmachine | BÈTA Industrie Multi-dek zeefmachine

Een BÈTA multi-dek zeefmachine heeft meerdere verschillende zeefdekken boven elkaar en er wordt op verschillende niveaus van grof naar fijn product uit de machine gedragen.

Product informatie
Poreus gesinterd metaal filter | BÈTA Industrie Poreus gesinterd metaal

Voor zeer kritische toepassingen waar een zeer hoge precisie is vereist levert BÈTA industrie een scala aan roestvast stalen en hoogwaardige metalen filters.

Product informatie
scalper zeefmachine beta-industrie Scalper zeefmachine

De scalper zeefmachine is ideaal in situaties waar een grote hoeveelheid product van een kleine hoeveelheid 'vreemd materiaal' ontdaan moet worden.

Product informatie
Zeefmachine | Separator | BÈTA Industrie Separator

Van afvalwater naar zuiver voedingswater middels de seperator van BÈTA industrie.

Product informatie
Standaard zeefmachine | BÈTA Industrie Standaard zeefmachine

De standaard zeefmachine van BÈTA industrie kan voor zowel natte als droge zeeftoepassingen worden ingezet, in een zeer breed gebied.

Product informatie
Straight flow zeefmachine | BÈTA Industrie Straight-flow zeefmachine

Een straight-flow zeefmachine wordt in een proces vaak gebruikt als eindcontrolezeef boven, bijvoorbeeld, een big-bag vulinstallatie, bulkwagen of zakken-vul-machine.

Product informatie
Wei zeefmachine | BÈTA Industrie Wei zeefmachine

De wei zeefmachine haalt een hoge kwaliteit wei uit de kaas, zonder dat deze schade brengt aan de kaas en de vetcentrifuge optimaal beschermt.

Product informatie
Industriële Zeefdekken | BÈTA Industrie Zeefdekken

BÈTA industrie levert een compleet programma aan zeefdekken, bijvoorbeeld voor ons tuinbouwfilter of een zeefmachine.

Product informatie
zelfreinigende filter beta-industrie Zelfreinigende filters

BÈTA industrie levert een compleet programma zelfreinigende filters. Zelfreinigende filters hebben grote voordelen ten opzichte van standaard filterhuizen.

Product informatie

Standaard en op maat gemaakte filters

Of u nu op zoek bent naar een standaardfilter of een op maat gemaakte oplossing nodig heeft, BÈTA Industrie staat voor u klaar. Onze expertise stelt ons in staat om filtertoepassingen te ontwerpen en te vervaardigen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw industrie.

Diverse toepassingen en sectoren

BÈTA Industrie is trots op het leveren van industriële filterhuizen vervaardigd uit verschillende hoogwaardige materialen, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Onze filters zijn niet alleen ontworpen volgens de nieuwste veiligheidsvoorschriften, maar zijn ook geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie in diverse processen. Het is een bekend feit dat in bijna elke industrie filters een cruciale rol spelen. Daarom zijn onze industriële filters ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse sectoren, waaronder de tuinbouw, olie- en gasindustrie, en de voedsel- en drankenindustrie.

Waarom kiezen Voor industriële filters van BÈTA Industrie?

Als u op zoek bent naar de perfecte filteroplossing voor uw industrie, zoek dan niet verder. BÈTA Industrie biedt een compleet assortiment industriële filters die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw sector. Onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie zorgt ervoor dat u altijd het beste product voor uw behoeften krijgt.

Deskundig advies van onze specialisten

Weet u niet zeker welk type filter het beste bij uw toepassing past? Geen zorgen! Onze team van specialisten staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste industriële filter voor uw behoeften. Met jarenlange ervaring in de branche zijn zij uitstekend uitgerust om u te voorzien van deskundig advies. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze industriële filters uw processen kunnen optimaliseren.

Specialist in processpecifieke toepassingen
Bereikbaar
Ruim 30 jaar
ervaring
Levering
uit voorraad
Innovatief
Proces
specialisten
Europese
kwaliteit