Klepafsluiters | Plunjerafsluiters | Balgafsluiters | BÈTA industrie

Klepafsluiters, plunjerafsluiters en balgafsluiters

Klepafsluiter balgafsluiter plunjerafsluiter | Beta Industrie
Klep balg plunjer afsluiter 2 | Beta Industrie
Klep balg plunjer afsluiter 3 | Beta Industrie
Klep balg plunjer afsluiter 4 | Beta Industrie
Klep balg plunjer afsluiter 5 | Beta Industrie
Klep balg plunjer afsluiter 6 | Beta Industrie
Klep balg plunjer afsluiter 7 | Beta Industrie
Klep balg plunjer afsluiter 8 | Beta Industrie

Klepafsluiter

Een klepafsluiter (globe valve) is uitermate geschikt voor regeltoepassingen en wordt vaak ingezet met zowel handbediende als met geautomatiseerde bediening. Vooral als regelafsluiter (control valve) heeft dit type interessante eigenschappen. De klepafsluiter wordt daarom vaak als regelafsluiter ingezet in de industrie bij vloeistoffen, stoom en gassen. De klepafsluiter is beschikbaar in een uitvoering met flens en draadaansluiting, van lage druk tot PN 100 (ANSI 2500#) en met elektrische, pneumatische, hydraulische of mechanische bediening in open/dichtfunctie. De klepafsluiter is in gietijzer, gietstaal, RVS of hoogwaardige legeringen (GG25, ggg40.3, GS-C25, 1.4408, 15Mo3, 13CrMo44, 10 CrMo9-10 etc.) leverbaar.

Plunjerafsluiters

Plunjerafsluiters zijn stoomafsluiters die gegarandeerd afsluiten, ook onder de zwaarste omstandigheden. Plunjerafsluiters hebben een groot afdichtingsvlak en uitstekende regeleigenschappen. Het solide ontwerp heeft zich in de loop der jaren al dubbel en dwars bewezen. De robuuste bouw staat borg voor een lange levensduur en grote bedrijfszekerheid. Bovendien zijn de afsluiters zittingloos, waardoor vervuiling geen probleem vormt. Deze bijzondere kenmerken maken plunjerafsluiters onderhoudsarm, wat veel kosten bespaart.

Balgafsluiters

Balgafsluiters (bellow sealed globe/ gate valves) worden over het algemeen vaker toegepast bij ‘gevaarlijke’ mediums, zoals ammoniak of chloor. Door de constructie met de vouwbalg rond de stang en de speciale spindelafdichting, voldoet emissie langs de as aan de hoogste eisen. Onze balgafsluiters zijn ontworpen voor een jarenlange emissievrije afdichting. Betrouwbaarheid, ook na jaren onderhoudsvrij gebruik, staat voorop. De balgafsluiters zijn leverbaar in bijna alle courante metalen zoals Hastelloy, Incoloy, Inconel, Monel en Titaan.

Klep-, plunjer- en balgafsluiters van BÈTA industrie

Bij BÈTA industrie bent u aan het juiste adres voor klep-, plunjer- en balgafsluiters. Onze producten hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn snel uit voorraad leverbaar. Zoals hierboven uiteengezet kunt u lezen dat ieder type klep wordt ingezet voor specifieke omstandigheden. Zo past er altijd een van deze toepassingen in uw productieproces. Wilt u weten welke toepassing het beste past in uw proces of systeem? U kunt eenvoudig contact opnemen met een van onze specialisten. Dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op
levering afsluiters binnen 48h
Levering afsluiters binnen 48 uur mogelijk Bestel nu!