Poreus gesinterd metaal filter 2 | BÈTA Industrie
Poreus gesinterd metaal filter 3 | BÈTA Industrie
Poreus gesinterd metaal filter 4 | BÈTA Industrie

Filters poreus gesinterd metaal

In de wereld van industriële filtratie is precisie van het grootste belang. BÈTA Industrie, een pionier op het gebied van geavanceerde filtratietechnologieën, biedt een assortiment filteroplossingen in poreus gesinterd metaal aan, ook wel bekend als sintered metal. Deze filters zijn speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en duurzaamheid vereist zijn.

Waarom kiezen voor filteroplossingen in poreus gesinterd metaal?

Poreus gesinterd metaal staat bekend als een van de meest robuuste en duurzame materialen in de filtratiewereld. De voordelen en toepassingen van dit unieke materiaal zijn divers:

  • Filtratie op hoog niveau: Ideaal voor het verwijderen van minuscule deeltjes uit vloeistoffen en gassen.
  • Beluchting en gasdispersie: Perfect voor spargers die zorgen voor een fijne verneveling.
  • Veiligheidstoepassingen: Denk aan vlamdovers en bescherming voor gas sensoren.
  • Pneumatische Toepassingen: Geschikt voor geluidsdempers en filters.
  • Chromatografie: Onmisbaar in HPLC en gaschromatografie.
  • Flowbeperking: Uitstekend voor flow restrictors die de stroming reguleren.

Materialen en specificaties

Onze filteroplossingen in poreus gesinterd metaal zijn beschikbaar in diverse hoogwaardige metalen zoals roestvast staal (316L), diverse hastelloy varianten, inconel, monel, titanium en brons. Met fijnheden variërend van 0,2 tot 100 micron, bieden we oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Diverse vormen en toepassingen

Of u nu op zoek bent naar een filterelement, plaat, disc, cup of pijp, bij BÈTA Industrie hebben we het allemaal. Voor specifieke toepassingen bieden we ook op maat gemaakte oplossingen, zoals systemen voor de terugwinning van katalysatoren. Naast onze gesinterde metalen filters hebben we ook een breed scala aan conventionele mesh filters en filters van gesinterd metaalvezelvlies.

Neem contact op met BÈTA Industrie

Onze filteroplossingen in poreus gesinterd metaal zijn niet alleen innovatief, maar ook uiterst efficiënt. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de unieke eigenschappen van deze materialen, van open area tot mechanische sterkte. Of u nu in de halfgeleiderindustrie werkt of in een andere sector waar precisiefiltratie essentieel is, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Bent u benieuwd naar wat onze filteroplossingen in poreus gesinterd metaal voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Neem contact op