voedsel en dranken markt beta industrie

Voedsel- en drankindustrie

Ons aanbod
BÈTA industrie heeft de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd in de voedsel- en drankenindustrie. Onze opdrachtgevers zijn kaasproducenten, frisdrankproducenten, melkzuivelfabrikanten, likeur, bier en andere producenten van alcoholische dranken.

Diverse filters en filterkaarsen

Wij leveren een divers pakket aan producten, waaronder filters en filterkaarsen. Hierbij gaat het met name om de kleinere filters, zoals 0,2 micron, waarmee de producenten zuivere producten kunnen maken. De sector heeft immers met strenge wet- en regelgeving te maken om de voedselveiligheid te kunnen garanderen.

Producten volgens EU-richtlijnen

Wij beschikken over een ruime ervaring in het omgaan met aan HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) en HAZOP (Hazard Analysis Operational Studies) gerelateerde problemen. En begrijpen de eisen van de EU-richtlijn voor de officiële controles op levensmiddelen, de Britse Wet op de Voedselveiligheid en de GMP, evenals de FDA en de USDA, die allemaal om een gespecialiseerde expertise vragen op het gebied van het zeven van levensmiddelen.
inzet food beverage markten
inzet food beverage markten
BÈTA industrie staat voor betrouwbaarheid, maatwerk en snelle levering. Bent u benieuwd wat wij voor u in de voedsel- en drankenindustrie kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button! Neem contact op