Kogelkranen floating | Beta Industrie 1
Kogelkranen floating | Beta Industrie 2
Kogelkranen floating | Beta Industrie 3
Kogelkranen floating | Beta Industrie 4
Kogelkranen floating | Beta Industrie 5
Kogelkranen floating | Beta Industrie 6
Kogelkranen floating | Beta Industrie 7

Kogelkranen floating

Bij BÈTA industrie leveren we een compleet programma aan kogelkranen. De kogelkranen zijn beschikbaar in zowel uitvoering geproduceerd van bar stock materiaal als gegoten. Daarnaast zijn de kogelkranen beschikbaar in DIN en ANSI uitvoering van ¼” tot 12” (DN15 tot DN300) in roestvast staal en koolstof staal en tevens in exotische materialen (hastelloy, titanium, brons, 904L, monel etc). Wij testen elke kogelkraan afzonderlijk op lekdichtheid, zo kunnen wij de veiligheid garanderen. Bij ons staan kwaliteit en veiligheid namelijk voorop!

Hoogwaardige standaarden van de kogelkranen

Het ontwerp van onze kogelkranen is standaard conform de normen van: EN 12516.2; ASME B16.34, ISO 14313, EN1759-1, ASME B16.5 en ANSI B1.1. PED 97/23/EC cat III Module H. ATEX zone 1-2 II 2G/D en zone 0 II 2G/Dc (op verzoek gecertificeerd). De Anti blow out stem, Chevron rings, Top flens zijn conform ISO 5211. Alle afsluiters zijn bovendien 100% getest. Alle standaard afsluiters voldoen aan de eisen van hoogwaardige en kritische toepassingen, daarnaast zijn op verzoek vele speciale pakkingen, testen en uitvoeringen mogelijk. Hiermee garanderen wij de beste kogelkranen die aan al uw eisen en de gestelde normen voldoen.

Kogelkraan maatwerk van BÈTA industrie

Naast ons programma standaard kogelkranen hebben wij een compleet programma kogelkranen (trunnion type en floating ball valves) voor de olie- en gasindustrie. Deze zijn doorgaans made- to order en worden geproduceerd op basis van klantspecificaties en standaarden. Informatie over deze kogelkranen vindt u in de productsheets.

Om te beslissen welk type kogelkraan voor uw project of situatie het beste geschikt is, denken we graag met u mee. U kunt eenvoudig contact op nemen met een van onze specialisten. Dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op
levering afsluiters binnen 48h
Levering afsluiters binnen 48 uur mogelijk Bestel nu!