multiflow filterkaarsen beta industrie

Filterkaarsen multiflow

Multiflow filterkaarsen voor de beste filtratie

Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing voor filtratie? De multiflow filterkaarsen van BÈTA industrie is uw antwoord. Met een geplisseerd filteroppervlak en een ongeëvenaarde vuilvangcapaciteit tot 22 vierkante meter per filterkaars, biedt deze filterkaars de beste prestaties voor grote vuilvangcapaciteit en lange standtijden. De multiflow filterkaars is een toonaangevende oplossing in de markt voor filtratie. Met zijn unieke ontwerp en veelzijdige opties, biedt het een ongeëvenaarde prestatie voor uw filtratiebehoeften. Ontdek de voordelen van hoogwaardige filtratie en maak de juiste keuze met de multiflow filterkaars.

Verschillende lengtes en filterfijnheden:

De multiflow filterkaarsen zijn beschikbaar in lengtes van 10” tot 60” en filterfijnheden variërend van 2 tot 70 micron. Of u nu polypropyleen of polyester nodig heeft, er is een multiflow filterkaars die aan uw behoeften voldoet.

Voordelen van de multiflow filterkaars:

  • Vuilvangvermogen tot 10 kg per filter cartridge
  • Minimale operationele kosten
  • Eenvoudige filterwisselingen
  • Groot vuilvangvermogen
  • Leverbaar in verticale en horizontale opstelling

De multiflow filterkaars is niet alleen efficiënt maar ook economisch, met relatief weinig afval en afvalkosten. Het is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar lange standtijden en weinig operator exposure.

Bestel uw multiflow filterkaars bij BÈTA Industrie

BÈTA industrie biedt ook een compleet pakket meltblown filterkaarsen van Europese makelij. Met FDA-goedkeuring zijn deze geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de beste toepassing voor uw proces. Neem contact op via +31 79 341 55 18 of via de onderstaande button.

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!