overzicht filterkaarsen beta industrie

Filterkaarsen

Bij BÈTA Industrie begrijpen we het belang van kwalitatieve filtratie in de industriële sector. Daarom zijn we er trots op dat we leverancier zijn van filterkaarsen van de hoogste kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring, toewijding aan kwaliteit en passie voor klanttevredenheid, zijn we de beste keuze voor al uw filterkaarsbehoeften. Kies voor kwaliteit, kies voor BÈTA Industrie.

high flow filterkaarsen beta industrie Filterkaarsen High Flow

Onze high flow filterkaarsen zijn beschikbaar in verschillende lengtes, van 20 tot en met 80 inch.

Product informatie
Filterkaarsen Meltblown | BÈTA Industrie Filterkaarsen meltblown

De meltblown kaarsfilter biedt een zeer goede diepte filtratie. BÈTA industrie levert een compleet pakket meltblown dieptefilterkaarsen van Europese fabricaat.

Product informatie
Filterkaarsen gewikkeld | BÈTA Industrie Filterkaarsen gewikkeld

Wij bieden een compleet pakket aan gewikkelde filterkaarsen. In veel toepassingen geeft de gewikkelde filterkaars nog steeds het meest economische voordeel en de beste filtratie.

Product informatie
Geplisseerde filterkaarsen | Pleated Cartridge | BÈTA Industrie Geplisseerde filterkaarsen

Wij beschikken over een compleet programma geplisseerde kaarsfilters, de standaard voor (Beta 5000 99,98% absoluut) batch filtratie.

Product informatie
multiflow filterkaarsen beta industrie Filterkaarsen multiflow

Voor toepassingen waar u een grote vuilvangcapaciteit en lange stand tijden wilt, is de Multiflow kaarsfilter de beste filtratie oplossing.

Product informatie
Filterkaarsen Cellulose geplisseerd | BÈTA Industrie Filterkaarsen cellulose geplisseerd

BÈTA industrie biedt een breed assortiment aan cellulose filterkaarsen in een lengte van 10” tot en met 40” veelal gebruikt in procesindustrie.

Product informatie
Filterkaars actief kool | BÈTA Industrie Filterkaarsen actief kool

Ontdek ons uitgebreide assortiment van actieve kool filters. Van filterzakken en filterkaarsen tot blokken en korrels, wij hebben alles wat u nodig heeft. Lees verder om meer te weten te komen over onze innovatieve oplossingen en hoe ze u kunnen helpen!

Product informatie

Wat zijn filterkaarsen?

Filterkaarsen, vaak aangeduid als kaarsfilters, zijn essentiële componenten in diverse filtratieprocessen. Ze zijn ontworpen om vloeistoffen te zuiveren van ongewenste deeltjes en verontreinigingen. Bij BÈTA Industrie garanderen we een absolute filterkwaliteit, wat betekent dat onze filterkaarsen consistent en betrouwbaar presteren.

Waarom kiezen voor BÈTA Industrie?

Er zijn tal van redenen waarom professionals in de industrie kiezen voor onze filterkaarsen:

  • Kwaliteit: Onze filterkaarsen zijn vervaardigd met de hoogste normen in de industrie. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, en dat is te zien aan de duurzaamheid en prestaties van onze producten.
  • Maatwerk Advies: We begrijpen dat elke industriële toepassing uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen en adviseren we klanten op basis van hun specifieke behoeften.
  • Breed Assortiment: Ons assortiment filterkaarsen is uitgebreid en divers, wat betekent dat we voor bijna elke toepassing de perfecte filterkaars hebben.

Neem contact op voor professioneel advies

Of u nu nieuw bent in de wereld van industriële filtratie of een ervaren professional, ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste filterkaarsen voor uw toepassing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe BÈTA Industrie u kan helpen uw filtratieprocessen te optimaliseren.

Specialist in processpecifieke toepassingen
Bereikbaar
Ruim 30 jaar
ervaring
Levering
uit voorraad
Innovatief
Proces
specialisten
Europese
kwaliteit