Filterkaarsen actief kool 1 | BÈTA Industrie
Filterkaarsen actief kool 2 | BÈTA Industrie

Actief kool filterkaarsen

Bij BÈTA Industrie begrijpen we dat filtratie een cruciale rol speelt in diverse industriële processen. Daarom bieden we een compleet assortiment actieve koolfilters aan, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met ons uitgebreide assortiment actieve koolfilters en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, zijn we de juiste keuze voor al uw filtratiebehoeften. Kies voor expertise, kies voor BÈTA Industrie.

Wat is een actief koolfilter?

Een actief koolfilter is een geavanceerd filtratiesysteem dat gebruikmaakt van actieve kool om ongewenste stoffen en gassen te absorberen. Deze filters zijn essentieel in vele toepassingen en worden vaak gebruikt om organische stoffen zoals smaakstoffen, kleurstoffen, minerale oliën en gisten te verwijderen. Daarnaast is het uitstekend te gebruiken om gassen zoals zure en base gassen te verwijderen.

Ons assortiment actieve koolfilters

BÈTA Industrie levert een breed scala aan actieve koolfilters, waaronder:

  • Actief Kool Filterzakken: Ideaal voor het filteren van vloeistoffen en gassen.
  • Actief Kool Filterkaarsen: Perfect voor het absorberen van grote concentraties gas.
  • Actief Kool Blokken: Geschikt voor diverse filtratietoepassingen.
  • Actief Kool Korrels: Flexibel en efficiënt in het verwijderen van verontreinigingen.

Waarom kiezen voor BÈTA Industrie?

  • Expertise: Onze specialisten adviseren u graag over het juiste actieve koolfilter voor uw toepassing. De keuze van het juiste filter is een complex proces, en wij staan klaar om u te begeleiden.
  • Kwaliteit: Al onze filtermaterialen zijn FDA goedgekeurd, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie waar food-certificaten (EC 1935/2004) van toepassing zijn.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Afhankelijk van de concentratie en toepassing, kiezen wij de optimale variant om voldoende capaciteit te realiseren.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een oplossing op het gebied van actieve koolfilters? Dan bent u bij BÈTA Industrie aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen hoogwaardige producten, maar bieden ook complete filterhuizen voor actieve kool filters. Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button!

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!