Filterkaarsen Meltblown | BÈTA Industrie
Geplisseerde filterkaarsen | Filterkaarsen Meltblown | BÈTA Industrie

Filterkaarsen meltblown

Als specialisten op het gebied van filtratietechnologie heeft BÈTA Industrie een uitgebreid assortiment meltblown filterkaarsen. Deze filterkaarsen, vervaardigd in Europa, zijn een essentieel onderdeel van moderne filtratiesystemen en bieden een uitstekende dieptefiltratie.

Kenmerken van meltblown filterkaarsen

Meltblown filterkaarsen staan bekend om uitstekende dieptefiltratie. Met diverse beschikbare materialen zoals polypropyleen, polyester, nylon, PTFE en ryton (PPS), biedt BÈTA Industrie een op maat gemaakte oplossing voor elke filtratiebehoefte. De standaarddiameters en -lengtes zorgen voor veelzijdigheid, en de filters zijn zowel nominaal als absoluut beschikbaar.

Voordelen van meltblown filterkaarsen

  • Kwaliteit: Met Europese fabricage wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd en voldoen de producten aan strikte normen.
  • Diversiteit: Een breed scala aan materialen en maten zorgt voor een perfecte match met uw filtratiebehoeften.
  • Afdichting: Bij BÈTA Industrie bestaat de mogelijkheid om de meltblown filterkaarsen te voorzien van een Bayonet en speer zorgt voor een nog betere afdichting.
  • Snelle levering: De producten zijn veelal leverbaar vanuit voorraad, waardoor BÈTA Industrie korte levertijden kan garanderen.

Toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie

Alle meltblown filterkaarsen van BÈTA zijn FDA-goedgekeurd en voldoen aan de Food-certificaten (EC 1935/2004). Dit maakt ze ideaal voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, waar betrouwbaarheid en veiligheid van het grootste belang zijn.

Neem contact op met BÈTA Industrie

Meltblown filterkaarsen zijn een cruciaal onderdeel van effectieve filtratiesystemen. Met BÈTA's uitgebreide assortiment en expertise bent u verzekerd van een product dat aan uw eisen voldoet. Of het nu gaat om de voedingsmiddelenindustrie of andere toepassingen, de meltblown filterkaars van BÈTA is de keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem contact op met onze specialisten via +31 79 341 55 18 of de onderstaande knop om te ontdekken op welke manier meltblown filterkaarsen toepasbaar zijn in uw bedrijfsvoering.

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!