Filterkaarsen Cellulose geplisseerd | BÈTA Industrie

Filterkaarsen cellulose geplisseerd

Bij BÈTA Industrie zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde filtratieoplossingen. Een van onze meest gewaardeerde producten is ons assortiment aan cellulose geplisseerde filterkaarsen. Deze filterkaarsen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van de procesindustrie en bieden een reeks voordelen die ze onderscheiden van conventionele filterkaarsen of filterzakken.

Wat Zijn cellulose geplisseerde filterkaarsen?

Cellulose geplisseerde filterkaarsen zijn gemaakt van cellulose, een vezelachtige structuur die zorgt voor efficiënte en optimale filtratie. Door het filtermateriaal te plooien, wordt het oppervlak per filter aanzienlijk vergroot. Dit resulteert in een reeks voordelen die deze filterkaarsen ideaal maken voor diverse industriële toepassingen:

 • Lage drukval bij high flow: Cellulose geplisseerde filterkaarsen zijn ontworpen om een hoge doorstroming te bieden zonder de druk aanzienlijk te verlagen.
 • Geschikt voor vrijwel elke industriële behuizing: De producten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande systemen.
 • Lange levensduur: Door het grotere oppervlak gaan de filterkaarsen langer mee.
 • Minder kosten: Minder frequente vervanging betekent lagere operationele kosten.
 • Assortiment cellulose geplisseerde filterkaarsen:

  BÈTA Industrie biedt een breed assortiment aan cellulose geplisseerde filterkaarsen. Onze selectie varieert in lengte van 10” tot 40”, waardoor we in staat zijn om aan verschillende industriële behoeften te voldoen. De filterkaarsen zijn vervaardigd uit cellulose met kunststof eindkappen, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en effectiviteit.

  Wat de fijnheid betreft, bieden onze cellulose geplisseerde filterkaarsen een bereik van 0,5 tot 100 micron nominaal. Dit zorgt voor een hoge mate van veelzijdigheid in filtratietoepassingen. Bovendien hebben we speciale uitvoeringen in ons assortiment, inclusief de big blue uitvoering en speciale maatvoeringen, om aan specifieke eisen te voldoen.

  De aansluitingen van onze filterkaarsen zijn ook divers, met opties zoals SOE, DOE en speciale aansluitingen. Dit maakt ze compatibel met verschillende filtratiesystemen. Tot slot hebben onze cellulose geplisseerde filterkaarsen een buitendiameter van 2-1/2”, en ze kunnen een maximale flow van ongeveer 2 m³/u per 10-inch filter aan. Dit benadrukt hun capaciteit om efficiënt te werken, zelfs bij high flow-snelheden.

  Neem contact op voor advies op maat

  Of u nu op zoek bent naar nominaal of absoluut filtratie (beta 5000), onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de beste cellulose geplisseerde filterkaarsen voor uw toepassing. Neem contact op via +31 79 341 55 18 of via de onderstaande button, en ontdek hoe BÈTA Industrie uw filtratieproces kan optimaliseren met onze cellulose geplisseerde filterkaarsen.

  Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!