Filterhuizen | Industriële filters en afsluiters | Beta Industrie

Filterhuizen

BÈTA industrie levert een complete lijn industriële filterhuizen voor kaarsfilters en zakkenfilters . Ons uitgangspunt is niet zozeer welke filterhuizen wij beschikbaar hebben, maar welk filterhuis het best past in de toepassing van de klant.

Custom filterhuizen beta industrie Custom filterhuizen

Elke toepassing is anders en daarom is maatwerk vereist. Bij BÈTA industrie kunnen wij elk type filterhuis custom made produceren, volledig op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Product informatie
Industriele filterhuizen beta-industrie Industriële filterhuizen

Industriële filterhuizen leverbaar in verschillende materiaal soorten en voor verschillende toepassingen. Snelle levering en hoogwaardige kwaliteit filterhuizen.

Product informatie
Hogedruk filterhuizen | Beta industrie Hogedruk filterhuizen

Hoogwaardige kwaliteit hogedruk filterhuizen in verschillende materiaalsoorten en voor verschillende toepassingen. Snel en voordelig geleverd!

Product informatie
Standaard filterhuizen beta industrie Standaard filterhuizen

BÈTA industrie levert een complete lijn industriële filterhuizen voor kaarsfilters en zakkenfilters.

Product informatie
Specialist in processpecifieke toepassingen
Bereikbaar
Ruim 30 jaar
ervaring
Levering
uit voorraad
Innovatief
Proces
specialisten
Europese
kwaliteit

BÈTA industrie levert een complete lijn industriële filterhuizen voor filterkaarsen en filterzakken. Ons uitgangspunt is niet zozeer welk aanbod wij beschikbaar hebben, maar welk filterhuis het best past in de toepassing van de klant. Filtratie van voedingsmiddelen is bijvoorbeeld totaal verschillend in vergelijking met verf, coating, olie- en gas. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in vloeistoffiltratie. Daardoor kunnen wij u van het beste advies voorzien.

Maak de juiste keuze in filterhuizen!

Het kiezen van een filterhuis begint altijd met een goede analyse van de precieze toepassing, flow, filtratiedoelstelling, vuilbelasting, deeltjesgrootte, beschikbare drukval en inventarisatie van specifieke vereisten. Voor de voedingsmiddelen industrie en farmaceutische industrie leveren wij volledig sanitaire filterhuizen mechanisch gepolijst, Ra <=0.8, evenals filterhuizen in hoogwaardig materiaal en diverse kunststofsoorten. Volledig disposable systemen zijn ook beschikbaar.

Speciale filterhuizen voor olie- en gasindustrie

Voor de olie- en gas industrie leveren wij speciale varianten. Dit betreft onder andere filterhuizen voor basketfilters, zakkenfilters, cartridge filters, coalescers, catalist terugwinsystemen en zelfreinigende filters (volgens PED 2014/68 EU, ASME VIII al dan niet met U-stamp en NoBo keuringen, coating en certificaties). Wij werken met koolstof staal, roestvast staal, duplex, superduplex, hastelloy, inconel en diverse exotische materiaalsoorten. Ook leveren wij voor corrosieve toepassingen filterhuizen uit GRE, polypropyleen, PVDF en met een fluorpolyleer lining. Boven de 200 bar werken wij met speciale non-welded variant.