Filterhuizen | Industriële filters en afsluiters | Beta Industrie

Filterhuizen

Als vooraanstaande leverancier van industriële filterhuizen biedt BÈTA Industrie een uitgebreide selectie oplossingen voor diverse industrieën. Met onze focus op maatwerk streven we ernaar om de perfecte filterhuizen te leveren die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om voedingsmiddelen, farmaceutica, olie of gas, onze jarenlange ervaring in vloeistoffiltratie stelt ons in staat om het beste advies te geven voor elke toepassing.

Standaard filterhuizen beta industrie Standaard filterhuizen

BÈTA industrie levert een complete lijn industriële filterhuizen voor kaarsfilters en zakkenfilters.

Product informatie
Custom filterhuizen beta industrie Custom filterhuizen

Elke toepassing is anders en daarom is maatwerk vereist. Bij BÈTA industrie kunnen wij elk type filterhuis custom made produceren, volledig op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Product informatie
Industriele filterhuizen beta-industrie Industriële filterhuizen

Industriële filterhuizen leverbaar in verschillende materiaal soorten en voor verschillende toepassingen. Snelle levering en hoogwaardige kwaliteit filterhuizen.

Product informatie
Hogedruk filterhuizen | Beta industrie Hogedruk filterhuizen

Hoogwaardige kwaliteit hogedruk filterhuizen in verschillende materiaalsoorten en voor verschillende toepassingen. Snel en voordelig geleverd!

Product informatie
Specialist in processpecifieke toepassingen
Bereikbaar
Ruim 30 jaar
ervaring
Levering
uit voorraad
Innovatief
Proces
specialisten
Europese
kwaliteit

Maatwerk filterhuizen voor voedingsmiddelen en farmaceutische industrie

Voor de voedingsmiddelen industrie en farmaceutische industrie begrijpen we het belang van nauwkeurige filtratie om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Daarom bieden wij een breed scala aan volledig sanitaire filterhuizen, mechanisch gepolijst met een Ra-waarde van <=0.8. Daarnaast hebben we filterhuizen vervaardigd uit hoogwaardige materialen en diverse kunststoffen, zodat ze voldoen aan de strengste eisen van deze industrieën. Voor extra hygiëne en gemak zijn volledig disposable systemen ook beschikbaar.

Speciale filterhuizen voor de olie- en gasindustrie

In de olie- en gasindustrie zijn speciale filterhuizen vereist om te voldoen aan de unieke uitdagingen van deze sector. Onze oplossingen omvatten filterhuizen voor basketfilters, zakkenfilters, cartridge filters, coalescers, catalist terugwinsystemen en zelfreinigende filters. Deze filterhuizen voldoen aan de PED 2014/68 EU en kunnen worden geleverd met ASME VIII-keurmerk, U-stamp en andere certificeringen. We werken met diverse materialen, waaronder koolstofstaal, roestvrij staal, duplex, superduplex, hastelloy, inconel en exotische materiaalsoorten. Voor corrosieve toepassingen bieden we filterhuizen uit GRE, polypropyleen, PVDF en met een fluorpolyleer lining. Bovendien kunnen we speciale non-welded varianten leveren voor toepassingen boven de 200 bar.

Advies op maat voor de perfecte filterhuizen

Bij BÈTA Industrie geloven we in het belang van persoonlijke aandacht voor elke klant. Onze deskundige adviseurs beginnen het selectieproces door een grondige analyse uit te voeren van uw specifieke toepassing, flow, filtratiedoelstelling, vuilbelasting, deeltjesgrootte, beschikbare drukval en andere vereisten. Met deze gegevens bieden we advies op maat en stellen we een perfect passende oplossing voor uw filtratiebehoeften voor.

Neem contact op voor maatwerk filteroplossingen

Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team bij BÈTA Industrie voor maatwerk filterhuizen die uw processen optimaliseren en de kwaliteit van uw eindproducten verbeteren. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte filteroplossingen voor uw industrie.