industriele filters en afsluiters beta industrie

Custom filterhuizen

Custom filterhuizen beta industrie

Custom made filterhuizen voor specifieke industriële behoeften

Bij BÈTA Industrie begrijpen we dat elk industrieel proces uniek is en dat standaardoplossingen niet altijd aan de behoeften van specifieke toepassingen voldoen. Daarom bieden we custom made filterhuizen aan, ontworpen en geproduceerd volgens uw unieke specificaties en bedrijfsnormen.

Laat BÈTA Industrie uw specifieke behoeften voor custom made filterhuizen weten

Of u nu een filterhuis zoekt voor een bestaand proces of een nieuw proces ontwikkelt, standaard filterhuizen passen niet altijd perfect in uw plannen. Daarnaast kunnen specifieke bedrijfsvereisten de toepassing van standaard filterhuizen beperken. Bij BÈTA Industrie is dit geen enkel probleem, wij zijn experts in het produceren van custom made filterhuizen die volledig voldoen aan uw unieke vereisten.

Op maat gemaakte filterhuizen voor diverse toepassingen

Onze op maat gemaakte filterhuizen kunnen worden ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. We kunnen op maat gemaakte filterhuizen bieden voor basketfilters, zakkenfilters, cartridge filters, coalescers, catalyst terugwinsystemen en zelfreinigende filters. We volgen internationale normen zoals PED 2014/68EU en ASME VIII, met of zonder U-stamp en NoBo keuringen, en bieden verschillende coating- en certificeringsopties.

Verschillende materialen voor custom made filterhuizen

BÈTA Industrie werkt met een scala aan materialen zoals koolstofstaal, roestvast staal, duplex, superduplex, hastelloy, inconel en diverse exotische materiaalsoorten. We kunnen ook custom made filterhuizen voor corrosieve toepassingen leveren in materialen als GRE, polypropyleen, PVDF, en met een fluorpolymeer lining.

Laat BÈTA Industrie uw custom made filterhuizen ontwerpen

Bij BÈTA Industrie staan we klaar om u te adviseren over welke van onze filterhuizen het beste bij uw toepassing past. Vervolgens kunnen we de perfecte custom made filterhuizen voor u ontwerpen en produceren. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande knop om uw vragen te stellen.

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!