beta industrie bedrijfspand

Ons team

Uw BETA specialist adviseert u graag

Sjoerd Scholte | BÈTA Industrie
Sjoerd Scholte Directeur
Na jaren in commerciële functies te hebben gewerkt, rolde ik per toeval in een technisch commerciële functie. Door de jaren heen heb ik veel ervaring mogen opdoen in filtratie en afsluiters. Vincent Eijt en ik kennen elkaar al geruime tijd. Met zijn achtergrond in de chemische technologie en mijn technisch commerciële ervaring, was het idee om een onderneming in deze branche te starten, al snel geboren. In 2015 besloten Vincent Eijt en ik om ons idee, werkelijkheid te laten worden. Een bedrijfsnaam en een logo waren al snel verzonnen en zo begon ons BÈTA industrie-avontuur. Persoonlijk contact en het op maat adviseren, dat is waar mijn passie ligt. Zoekt u voor uw bedrijf dé oplossing voor de juiste filtratie, het aanschaffen van (nieuwe) filterinstallaties of afsluiters? Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en dé oplossing te bieden.
Lees meer minder
Vincent Eijt | BÈTA Industrie
Vincent Eijt Directeur
De productieprocessen interesseerde mij altijd al, de keuze voor mijn studierichting was dan ook snel gemaakt. Na mijn studie Chemische Technologie heb ik veel ervaring op het gebied van filtratie mogen opdoen. Tijdens het opdoen van mijn, inmiddels ruim 25 jaar, ervaring in de filtratie voor verschillende productieprocessen, ontmoette ik Sjoerd Scholte. We merkten al snel, dat onze kennis en ervaring een hele goede combinatie zou zijn om samen een onderneming te starten. In 2015 vormde we deze combinatie en kwam BÈTA industrie tot leven. Het enthousiasmeert mij enorm, welke productieprocessen er binnen uw bedrijf voorkomen. Met mijn specialistische kennis als Chemisch Technoloog en de ruim 25 jaar ervaring, adviseer ik u graag in de juiste filters voor uw bedrijf.
Lees meer minder
Kenneth van Bovenend | BÈTA Industrie
Kenneth van Bovenend Accountmanager Buitendienst
Na altijd in de sales te hebben gewerkt, ben ik in 2017 deel uit gaan maken van het team buitendienst van BÈTA industrie. Mede door mijn leergierige en enthousiaste instelling, heb ik mijzelf gespecialiseerd zeefmachines. Mijn doel is om de voordelen van een zeefmachine (nog) meer onder de aandacht te brengen in diverse branches. Extreem fijn filtreren zonder filterverbruik daar ligt mijn specialisatie en de kracht van een zeefmachine. In mijn werk vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, niet alleen het maken van nieuwe contacten, maar ook het onderhouden van contact met bestaande relaties. De afwisseling in het werk en mijn streven naar de juiste machine voor uw bedrijf, zijn voor mij een absolute drijfveer. Twijfelt u over het aanschaffen van een zeefmachine of heeft u hier vragen over? Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en dé oplossing te bieden.
Lees meer minder
Joost Andela | BÈTA Industrie
Joost Andela Accountmanager Buitendienst
Na een uitstapje bij een andere werkgever, ben ik blij om sinds eind maart 2022 weer deel uit te maken van het team van BÈTA industrie. Met mijn ruime ervaring in de sales binnen diverse branches, blijft filtratie mijn interesse wekken. Ik houd ervan om met mijn enthousiaste instelling, nieuwe contacten te maken, maar ook het onderhouden van contact met bestaande relaties. Goed contact met elkaar vind ik altijd zeer belangrijk. Bij BÈTA industrie ligt mijn focus op de filtratie in de chemische industrie. Ik kom graag bij u langs om u te adviseren met de juiste oplossingen voor uw proces.
Lees meer minder
Ivar van Straaten | BÈTA Industrie
Ivar van Straaten Accountmanager Buitendienst
Ik heb mij sinds november 2021 aangesloten bij BÈTA industrie na mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Tijdens deze studie heb ik naast het lesmateriaal ook een hoop tijd besteed aan het werken bij studententeams, specifiek in het ontwerpen en bouwen van een elektrische formule raceauto. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat mijn grote passie bij de racewereld ligt, al beleef ik van kinds af aan ook veel plezier aan wedstrijdzwemmen. Voor mijn functie bij BÈTA heb ik lange tijd een bijbaan bij Albert Heijn gehad en een aantal jaren bijles gegeven. In beide gevallen merkte ik dat ik het meeste plezier aan mijn werk beleefde als ik mensen echt ergens mee kon helpen, of dat nou het zoeken van producten of het halen van een tentamen was. Met datzelfde doel, mensen helpen, hoop ik de klant optimaal van dienst te kunnen zijn!
Lees meer minder
Tom Ferweda | BETA industrie
Tom Ferweda Accountmanager Buitendienst
Na mijn school wist ik het zeker, ontwikkelen binnen de sales en het liefst binnen de automotive. Na ervaring op te doen doormiddel van stages bij verschillende bedrijven in de automotive, werd ik nóg enthousiaster over het salesvak en juist daarom is mijn wens om hierin door te groeien. Bij BÈTA industrie krijg ik de kans om mijzelf verder te ontwikkelen binnen de sales in een niet geheel onbekende branche, namelijk de tuinbouw. Als Boskoper, heb ik in de vakanties en op de zaterdagen veel tijd op de kwekerij gespendeerd, dus de affiniteit hiermee is er zeker. Ik bekijk graag samen de mogelijkheden voor het optimaliseren van het watermanagement. Voor de beste oplossing voor uw installatie kom ik graag met u in contact!
Lees meer minder
Mathijs Vurens | BÈTA Industrie
Mathijs Vurens Office Manager Binnendienst
In 2019 ben ik als expeditie medewerker van start gegaan bij BÈTA industrie. In deze functie heb ik vrijwel alle artikelen een keer voorbij zien komen. Hierdoor heb ik een brede basis van alle producten kunnen opbouwen. Inmiddels draag ik de verantwoordelijkheid voor de gehele binnendienst. Van een goede orderverwerking, plannen van het transport tot het beheren van de inkomende en uitgaande goederenstroom. Daarnaast houd ik mijzelf ook bezig met de filters van Bernoulli. Bij BÈTA industrie is er heel veel diversiteit, geen dag is hetzelfde. Of het nu gaat om een order die met spoed de deur uit moet of het beantwoorden van een technische vraag, ik denk en help graag mee. Dit maakt mijn werk niet alleen erg leuk, maar is het ook erg leerzaam. Belt of e-mailt u naar BÈTA industrie, dan kan het goed zijn, dat ik deze beantwoord.
Lees meer minder
Michelle Grootveld | BÈTA Industrie
Michelle Grootveld Administratief Medewerkster Binnendienst
Na ruime ervaring te hebben opgedaan binnen een administratieve functie bij verschillende bedrijven, zocht ik een nieuwe uitdaging bij een nieuwe werkgever. Sinds september 2022 heb ik deze uitdaging gevonden bij BÈTA industrie. Binnen BÈTA industrie houd ik mijzelf onder andere bezig het verwerken van inkomende orders, het inboeken van inkoopfacturen en komt het geregeld voor dat u mij aan de telefoon krijgt. Het fijne van het werken bij BÈTA industrie is dat mijn werkzaamheden erg variëren en dat ik deel uitmaak van een gezellig team.
Lees meer minder
Mandy Nuvelstijn | BÈTA Industrie
Mandy Nuvelstijn- Schoemaker Marketing & Sales Assistent
Nadat ik 10,5 jaar als manager in de online reisbranche werkzaam ben geweest, heb ik  het roer volledig omgegooid. Ik wilde graag een compleet nieuwe uitdaging dichterbij huis, waarmee het moederschap beter te combineren was. Deze uitdaging heb ik sinds juni 2021 bij BÈTA industrie gevonden. Mijn avontuur begon bij BÈTA industrie begon als administratief medewerkster, waar ik zorg droeg voor het verwerken van de inkooporders tot het bestellen van voorraaditems of het controleren en verwerken van inkoopfacturen. Door de verschillende ervaringen welke ik heb mogen opdoen in de online reisbranche, zoals onder andere het onderhouden van diverse websites, schrijven van teksten, maken van nieuwsbrieven, ben ik mijzelf binnen BÈTA industrie hierin meer gaan bezig houden. Binnen BÈTA industrie houd ik mijzelf bezig met de marketing en fungeer ik vanuit ons kantoor in Hazerswoude Dorp als assistent voor het sales team. Daarnaast ondersteun ik de binnendienst waar nodig.  
Lees meer minder