inzet Farmaceutische industrie

Farmaceutische industrie

Ons aanbod

BÈTA industrie levert een breed pakket aan filters, filterkaarsen en microfilters evenals membraanfilters met een poriegrootte van slechts 0,2 μm voor de farmaceutische industrie. Al onze producten zijn gevalideerd. Onze producten voldoen aan nationale en internationale regels met betrekking tot het ontwerp en gebruik van filters.

Hoogstaande filters voor farmaceutische industrie

BÈTA industrie werkt met kwalitatief hoogstaande filters van de Engelse fabrikant Amazon Filters. Door de nabijheid in de UK garanderen wij een korte levertijd. Bovendien beschikt Amazon Filters over een uitgebreid team van technisch specialisten die op locatie de werking van de filters kunnen testen.

De afgelopen jaren leverden wij aan meerdere toonaangevende farmaceutische bedrijven onze producten. Die worden onder meer gebruikt bij de productie van halffabricaten voor het Covid-19 vaccin.

inzet Farmaceutische industrie
inzet Farmaceutische industrie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de farmaceutische industrie? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op