industriële afsluiters en filters beta-industrie

Standaard zeefmachine

Standaard zeefmachine | BÈTA Industrie

Standaard zeefmachines van BÈTA industrie

Onze standaard zeefmachines kunnen voor veel verschillende toepassingen worden ingezet en in een zeer breed gebied. De zeefmachines kunnen worden toegepast voor zowel natte als droge zeeftoepassingen.

Daarbij is iedere trilzeef van BÈTA is modulair opgebouwd, waardoor iedere zeefmachine op ieder moment kan worden aangepast of uitgebreid met standaard componenten, zonder daarbij grote constructieve aanpassingen aan de machine te hoeven doen. Voor een bestaande standaard zeefmachine zijn verschillende reinigingssystemen beschikbaar, die vooraf of naderhand kunnen worden geïmplementeerd. Daarbij kan een enkeldeks machine kan door middel van standaard componenten worden omgebouwd naar een multi-dek zeefmachine.

Afmetingen standaard zeefmachines

De zeefmachines zijn leverbaar in een diameters van 18”(450 mm) tot 84” (2100 mm), kunnen veel toepassingen volstaan met een BÈTA standaard zeefmachine. Aan de hand van de specifieke toepassing wordt bepaald of een reinigingssysteem (ballen, sliders of ultrasoon) noodzakelijk is in een BÈTA standaard zeefmachine. Dit zal worden bepaald aan de hand van een korte test of eerdere ervaringen.

Wilt u weten welke standaard zeefmachine het beste geschikt is voor uw situatie? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op