industriële afsluiters en filters beta-industrie

Standaard zeefmachine

Standaard zeefmachine | BÈTA Industrie

De veelzijdigheid van de standaard zeefmachines van BÈTA Industrie

In de wereld van industriële zeeftechnologie staat BÈTA Industrie bekend om zijn hoogwaardige en veelzijdige zeefmachines. De standaard zeefmachine van BÈTA is een perfect voorbeeld van deze expertise, ontworpen om te voldoen aan een breed scala van zeeftoepassingen.

Waarom kiezen voor de standaard zeefmachine van BÈTA Industrie?

 • Diverse toepassingen: Of u nu natte of droge materialen wilt zeven, de standaard zeefmachine van BÈTA is uw betrouwbare partner. Deze machine is ontworpen om te presteren in een breed scala van industrieën en toepassingen.
 • Modulaire opbouw: Wat de standaard zeefmachine van BÈTA echt onderscheidt, is de modulaire opbouw. Dit betekent dat u de machine op elk gewenst moment kunt aanpassen of uitbreiden met standaard componenten. Geen gedoe met grote constructieve aanpassingen!
 • Flexibele reinigingssystemen: Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen uit verschillende reinigingssystemen. Of u nu kiest voor ballen, sliders of ultrasoon, deze systemen kunnen eenvoudig vooraf of naderhand worden toegevoegd aan uw standaard zeefmachine.
 • Van enkeldeks naar multi-dek: Met de standaard zeefmachine van BÈTA kunt u eenvoudig upgraden van een enkeldeks naar een multi-dek zeefmachine met behulp van standaard componenten.
 • Afmetingen en specificaties

  De standaard zeefmachines van BÈTA zijn verkrijgbaar in diameters variërend van 18” (450 mm) tot 84” (2100 mm). Dit betekent dat er voor bijna elke toepassing een perfecte standaard zeefmachine beschikbaar is. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kan een reinigingssysteem worden aanbevolen. Dit wordt bepaald op basis van een korte test of eerdere ervaringen met soortgelijke toepassingen.

  Advies op maat door BÈTA Industrie

  Bent u benieuwd welke standaard zeefmachine het beste past bij uw unieke situatie? Onze specialisten staan klaar om u te adviseren. Met jarenlange ervaring in de zeefindustrie kunnen zij u helpen de juiste keuze te maken. Neem telefonisch contact op via +31 79 341 55 18 of klik eenvoudigweg op de onderstaande button voor meer informatie.

  Neem contact op