industriële afsluiters en filters beta-industrie

Scalper zeefmachine

scalper zeefmachine beta-industrie

Scalper zeefmachine van BÈTA industrie

Een BÈTA Scalper zeefmachine wordt ingezet in situaties waar een grote hoeveelheid product van een kleine hoeveelheid "vreemd materiaal" moet worden ontdaan. Standaard BÈTA zeefmachines zijn uitgerust met een onderframe welke is voorzien van een bolvormige bodem en een tangenciaal geplaatste uitloop. Bij de meeste processen is de doorlaat van het zeefgaas een beperkende factor, het zeefgaas kan simpelweg niet meer product aan en zal overstromen.

Bij sommige processen is niet de doorlaatbaarheid van het zeefgaas, maar de capaciteit van het onderframe de beperkende factor. In dat geval is de capaciteit van het product zodanig hoog dat de combinatie bolvormige bodem en tangenciaal geplaatste uitloop deze capaciteit niet aan kan. Een scalper zeefmachine is uitgerust met een diagonaal geplaatste bodem die ervoor zorgt dat het product direct richting de uitloop van de machine wordt gevoerd.

Scalper zeefmachine voor in uw proces

Wilt u weten welk type zeefmachine het beste geschikt is voor uw situatie? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op