Standaard filterhuizen beta industrie

Standaard filterhuizen

Als toonaangevende leverancier heeft BÈTA Industrie in samenwerking met Amazon Filters uit het Verenigd Koninkrijk de 60 Series ontwikkeld: een complete lijn standaard filterhuizen die voldoen aan de specifieke eisen van elk filtratieproces. Deze serie filterhuizen biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en garandeert een korte levertijd. Met hun capaciteit tot 500 m3 per uur zijn ze geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen.

De veelzijdige uitvoering van de 60 Series standaard filterhuizen

De 60 Series filterhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan diverse behoeften te voldoen:

61 Series - breed toepasbaar filterhuis

Het 61 Series filterhuis is flexibel en eenvoudig te installeren dankzij de V-clamp sluiting. Het biedt capaciteiten voor 3, 5, 10, 15 of 19 filterelementen met een maximale lengte van 40".

62 Series - filterhuis met bolle bodem

Met een bolle bodem voor volledige lediging, kan het 62 Series filterhuis worden uitgerust met 3 of 5 potige steunen om de juiste hoogte van aansluitingen te bepalen. Geschikt voor temperaturen tot 150°C, volledig vacuüm of druk tot 10 bar. Capaciteiten variëren van 3 tot 30 elementen met een maximale lengte van 40".

63 Series - eenvoudig te plaatsen vrijstaand filterhuis

Het 63 Series filterhuis is deelbaar voor eenvoudige elementwisseling en heeft een V-clamp sluiting. Het biedt capaciteiten voor 3, 5, 10 of 15 filterelementen met lengtes van 20" of 40".

64 Series - filterhuis voor bestaande leidingsystemen

Gelijkaardig aan de 63 Series, maar voorzien van poten voor eenvoudige installatie in bestaande leidingsystemen.

65 Series - filterhuis met poten

Uitgerust met poten en geschikt voor werkdruk tot 16 bar. De bolle bodem maakt volledig drainen en eenvoudig reinigen mogelijk. Capaciteiten variëren van 3 tot 15 elementen met lengtes van 20" of 40".

66 Series - grootste filterhuis voor grotere capaciteit

Speciaal ontworpen voor grotere capaciteit, kan het 66 Series filterhuis zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Biedt capaciteit tot 30 filterkaarsen met een maximale lengte van 60".

Ontdek meer bij BÈTA Industrie

Naast de 60 Series biedt BÈTA Industrie ook een complete lijn zakkenfilterhuizen en kunnen wij filterhuizen op maat maken die perfect aansluiten bij uw specifieke toepassing en eisen. Ontdek vandaag nog hoe de 60 Series Standaard Filterhuizen van BÈTA Industrie uw filtratieprocessen kunnen optimaliseren. Neem contact op met onze deskundige specialisten via telefoonnummer +31 79 341 55 18 of klik op onderstaande button om eenvoudig contact met ons op te nemen!

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!