Olie- en gasindustrie | BÈTA Industrie

Olie- en gasindustrie

Ons aanbod
BÈTA industrie is in de olie- en gasindustrie een gewaardeerd leverancier van een breed scala aan filters en afsluiters. Zo bevat een raffinaderij duizenden afsluiters voor de meest kritische operaties, variërend van de beheersing van debieten, stoommanagement en overdrukbeveiliging tot recirculaties en vele andere operaties.

Actief onderhoud van afsluiters

Vanwege de alomtegenwoordigheid en het essentiële karakter vragen afsluiters om actief onderhoud. Zoals plantmanagers maar al te goed weten moeten raffinaderijen elke onnodige downtime voorkomen. Voor offshore-toepassingen geldt dit nog meer. Als een afsluiter faalt, is er een serieuze kans op emissies, productie down-time of zo mogelijk erger veiligheidsincidenten. Uit studies blijkt dat 60 procent van alle milieu-emissies wordt veroorzaakt door lekkende afsluiters. Daarom hebben onze afsluiters een SIL-certificatie. SIL staat voor Safety Integrity Level en is een normatieve methode voor het verkrijgen van een betrouwbare en daardoor robuuste procesveiligheid.

Hoge eisen in de olie- en gasindustrie

BÈTA industrie is zich als geen ander bewust van de eisen voor afsluiters in de olie- en gasindustrie. Voor filtratieprocessen in de olie- en gasindustrie gelden vergelijkbare eisen. Bijvoorbeeld om van ruwe olie brandstoffen te maken. De inzet van de juiste filtratie betekent een minimalisatie van onderhoud en risico op procesverstoringen. Ook garandeert een juiste keuze dat uw producten op specificatie zijn. Mocht er door procesverstoringen toch off-spec product zijn, biedt onze verhuurservice uitkomst. Voor al uw projecten leveren wij complete oplossingen, zoals ASME en U-stamp, evenals voor specifieke toepassingen, hoge drukken etc.
inzet markten olie gas
inzet markten olie gas
BÈTA industrie staat voor betrouwbaarheid, maatwerk en snelle levering. Bent u benieuwd wat wij voor u in de olie- en gasindustrie kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button! Neem contact op