Filter modules | BÈTA Industrie

Filtermodules

Bij BÈTA Industrie zijn we trots op onze uitgebreide collectie filtermodules, beschikbaar in zowel 12" als 16" formaten. Deze modules bieden een reeks voordelen die ze onderscheiden van traditionele filterplaten.

Onze filtermodules zijn ontworpen met een gesloten systeem, wat resulteert in een gebruiksvriendelijke bediening. Dit ontwerp elimineert lekverliezen en biedt verbeterde steriliseerbaarheid en reinigingsmogelijkheden. Dit maakt ze bijzonder geschikt als voorfiltratie voor membraankaarsen in steriele toepassingen.

Dieptefiltratie van Europese top kwaliteit

Dankzij een zorgvuldig samengestelde mix van cellulosevezels, bindmiddelen en filterhulpstoffen, garanderen onze filtermodules een optimale dieptefiltratie. Ze zijn ideaal voor het verwijderen van waas en het uitvoeren van fijnfiltratie in diverse producten, waaronder voedingsmiddelen zoals bier, sterke drank, cosmetica en farmaceutische producten. Ons innovatieve ontwerp elimineert de noodzaak van metalen bandjes, waardoor de module stevig en veilig blijft.

We zijn er trots op dat we een Europees topmerk vertegenwoordigen dat een volledig gevalideerde reeks filtermodules biedt, ondersteund door uitgebreide tests. Voor specifieke behoeften bieden we modules met actieve koolplaten voor het verwijderen van organische componenten uit vloeistoffen. We hebben ook speciale uitvoeringen zoals enzymresistente filterplaten en filterplaten met PVPP voor bierstabilisatie.

Technische specificaties van onze filtermodules

Onze filtermodules zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder standaard 12” diameter met 16 cellen (1,8m2) en 16” met 16 cellen (3,6 m2). Ze zijn beschikbaar in de traditionele DOE-uitvoering of met een code 7 dubbele O-ring afdichting voor een perfecte afdichting. Hieronder enkele technische details:

  • Type: BEM S
  • Separation value: 0,4 micron
maatvoering filtermodules beta industrie

technische data filtermodules beta industrie

Deskundig advies door BÈTA Industrie

Bij BÈTA Industrie begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we niet alleen standaard filtermodules, maar ook op maat gemaakte oplossingen. Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren over de beste filtratieoplossing voor uw specifieke proces. Bent u geïnteresseerd in onze filtermodules of wilt u meer weten over hoe ze uw proces kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Neem contact op