industriële afsluiters en filters beta-industrie

Multi-dek zeefmachine

Multi dek zeefmachine | BÈTA Industrie

De veelzijdigheid van de Multi-Dek Zeefmachine

Een van de meest geavanceerde producten in het assortiment van BÈTA Industrie is de multi-dek zeefmachine. Maar wat maakt deze machine zo speciaal? Een multi-dek zeefmachine is uitgerust met meerdere zeefdekken die boven elkaar zijn geplaatst. Hierdoor kan het product op verschillende niveaus worden gezeefd, van grove naar fijnere deeltjes. Dit zorgt voor een efficiënte scheiding en een hoogwaardig eindproduct.

Voordelen van de multi-dek zeefmachine

De multi-dek zeefmachine van BÈTA Industrie biedt tal van voordelen:

  • Efficiënte scheiding: Door het gebruik van meerdere zeefdekken kan het product op verschillende niveaus worden gezeefd, wat resulteert in een nauwkeurige scheiding.
  • Continue monitoring: Dankzij de inspectieopeningen in het distributieframe kan het zeefproces continu worden bewaakt.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse industriële toepassingen, van voedingsmiddelen tot chemicaliën.

Het belang van het distributieframe

Een essentieel onderdeel van de multi-dek zeefmachine is het distributieframe. Hoewel het qua uiterlijk vergelijkbaar is met andere frames, heeft het een unieke interne structuur. Het distributieframe is voorzien van een trechtervormige, bolle bodem met een centrale uitstroomopening. Deze constructie zorgt ervoor dat het product dat door het bovenliggende zeefdek is gestroomd, efficiënt naar het midden van het volgende zeefdek wordt geleid.

Daarnaast is het distributieframe uitgerust met twee inspectieopeningen. Deze innovatieve functie maakt het mogelijk om het zeefproces in real-time te monitoren en het zeefgaas te inspecteren zonder de productie te onderbreken. Dit draagt bij aan een continue en ononderbroken productiestroom, wat essentieel is voor industriële toepassingen.

Advies op maat bij BÈTA Industrie

Elk industrieel proces heeft zijn eigen unieke uitdagingen en behoeften. Als u overweegt een multi-dek zeefmachine aan te schaffen of als u meer wilt weten over hoe deze technologie uw productieproces kan verbeteren, staan onze specialisten klaar om u te adviseren. Neem contact op via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Neem contact op