industriële afsluiters en filters beta-industrie

Multi-dek zeefmachine

Multi dek zeefmachine | BÈTA Industrie

Classificeren is een van de disciplines waar een BÈTA zeefmachine voor wordt ingezet. Naast het verwijderen van vuil uit een vloeistof of poederstroom, wordt een BÈTA zeefmachine regelmatig gebruikt om een productstroom in meerdere fracties te verdelen.

Multi-dek zeefmachine

Een BÈTA multi-dek zeefmachine heeft meerdere verschillende zeefdekken boven elkaar, waardoor er op verschillende niveaus van grof naar fijn product uit de machine wordt gedragen. Het is daarbij belangrijk dat het product, dat door het bovengelegen zeefdek is gestroomd, naar het midden van het volgende zeefdek wordt geleid. Dat gebeurt door middel van een zogeheten distributieframe.

Dit distributieframe is qua uiterlijk gelijk aan alle andere frames, maar hij is van binnen uitgerust met een trechtervormige, bolle bodem met een centrale uitstroomopening. Daarnaast is het distributieframe uitgerust met een tweetal inspectieopeningen, waardoor het zeefbeeld én de inspectie van het zeefgaas altijd in productie kunnen worden uitgevoerd.

Multi-dek zeefmachine van BÈTA industrie

Wilt u weten welk type het beste geschikt is voor uw situatie? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op