Laad- los- en overslagbedrijven olie en gas

Laad- los- en overslagbedrijven

Ons aanbod

BÈTA industrie is al jaren een bekende en gewaardeerde leverancier in de wereld van laad-, los- en overslagbedrijven in de olie- en gas industrie. Zo leveren wij filters die ervoor zorgen dat aardolie en chemicaliën zo schoon mogelijk vanuit schepen in opslagtanks kunnen worden opgeslagen. Ook kunnen bedrijven in deze sector bij ons terecht voor basket strainers.

Filters in de olie- en gasindustrie

De zeefkorf in het filterhuis voorkomt vervuiling en verstopping in zuigleiding of persleiding. Pompen zijn hierdoor beschermd tegen beschadiging en/of verstopping. Wij leveren aan vrijwel alle grote spelers in deze sector, onder meer in de Botlek in Rotterdam. Ook bedrijven die droge bulkproducten, zoals poeders, verwerken, kunnen bij ons voor een breed scala aan producten terecht.

Bescherm uw flame arrestors

BÈTA Industrie heeft een oplossing ontwikkeld om het probleem van verstopte flame arrestors op te lossen. Het nieuwe product maakt gebruik van een geavanceerd filter om het gas wat door de arrestors gaat te reinigen. Hierdoor blijven de doorstroming en de prestaties op peil en worden verstoringen in het proces voorkomen. "We zijn erg blij met de introductie van dit nieuwe product. Het is het resultaat van onderzoek en ontwikkeling, en we geloven dat het de industriële veiligheid naar een hoger niveau zal tillen.", aldus Joost Andela van BÈTA Industrie.

Laad- los- en overslagbedrijven

BÈTA industrie staat voor betrouwbaarheid, maatwerk en snelle levering. Bent u benieuwd wat wij voor uw laad- los- en overslagbedrijven kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op