industriële afsluiters en filters beta-industrie

Tuinbouwfilter

Mestfilter | BÈTA industrie

Van afvalwater naar zuiver voedingswater met een tuinbouwfilter

In de tuinbouwsector is afvalwater een bekend probleem. Traditionele filters zoals zandfilters en automatische filters zijn vaak de boosdoeners. Ze genereren een aanzienlijke hoeveelheid spoelwater. Maar wat als we u vertellen dat er een oplossing is die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook kostenbesparend? Maak kennis met het tuinbouwfilter: de trilzeef.

Waarom kiezen voor een trilzeef tuinbouwfilter?

  • Duurzaamheid op zijn best: Het tuinbouwfilter, oftewel de trilzeef, zet afvalwater om in 100% herbruikbaar voedingswater. Een groene oplossing voor een groeiende sector.
  • Kostenbesparing: Met de nieuwe wet- en regelgeving in 2018 en 2028 kunnen de kosten voor het lozen van afvalwater flink oplopen. Door te investeren in een waterrecyclinginstallatie met trilzeef bent u niet alleen voorbereid op deze veranderingen, maar voorkomt u ook terugkerende kosten.
  • Efficiëntie: Het tuinbouwfilter heeft geen filtermateriaal nodig, filtreert tot 25 micron en zorgt voor een schoner systeem met minder storingen.
  • Behoud van kwaliteit: Geen verlies van voedingsstoffen, schone watertanks en een ongewijzigde zuurgraad van het gerecyclede water.
  • Verhoogde capaciteit: Met het tuinbouwfilter verhoogt u de capaciteit van uw waterrecyclingproces zonder extra mankracht.

Minder afvalwater, meer efficiëntie

Hoewel bestaande waterrecyclinginstallaties al zorgen voor minder afvalwater, tilt de toevoeging van een trilzeef de efficiëntie naar een hoger niveau. Door het tuinbouwfilter vroeg in uw proces te integreren, worden vaste delen effectief gefilterd, resulterend in puur voedingswater. Het tuinbouwfilter van BÈTA Industrie dient als een perfect alternatief voor traditionele filters zoals zeefbochten, zandfilters en automatische filters.

Neem de stap naar duurzamere tuinbouw

Wilt u ook de overstap maken naar minder afvalwater en een efficiënter waterrecyclingproces? Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de voordelen van het tuinbouwfilter. Neem contact op via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Neem contact op