industriele filters en afsluiters beta industrie

Straigt-flow zeefmachine

Straight flow zeefmachine | BÈTA Industrie

straight-flow zeefmachine bovenop uw proces

Een BÈTA straight-flow zeefmachine wordt vaak gebruikt als eindcontrolezeef bovenop, bijvoorbeeld, een Big-Bag vulinstallatie, bulkwagen of zakken-vul-machine. Doordat bij een straight-flow zeefmachine de trilmotoren aan de zijkant van de machine zijn gemonteerd, ontstaat de mogelijkheid om product in een rechte lijn door de machine te laten vallen. Dit levert een hoge capaciteit op, maar is ook gebonden aan enkele restricties.

Trillingspatronen van de zeefmachine

Doordat de BÈTA straight-flow zeefmachine niet dezelfde trillingspatronen (kunnen) hebben als traditionele BÈTA zeefmachines, is de toevoeging van traditionele zeefreinigingssystemen (met ringen, ballen of sliders) minder effectief en is het lastiger om het product op fijne zeefdekken van kleiner dan 1 mm te zeven. BÈTA straight-flow zeefmachines zijn uitermate geschikt om het product op grove verontreinigingen te controleren.

Wilt u weten welke zeefmachine het beste geschikt is voor uw situatie? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op