Filterplaten | BÈTA Industrie

Filterplaten van hoge kwaliteit

BÈTA industrie levert een compleet programma filterplaten. Door de uitgekiende samenstelling van cellulosevezels, bindmiddel en filterhulpstoffen, geven onze filterplaten een optimale en zeer speciale dieptefiltratie. Ideaal voor het verwijderen van wazen en fijnfiltratie uit onder andere voedingsmiddelen zoals bier, sterke drank, cosmetica en farmaceutische processen.

Filterplaten van hoge kwaliteit

Het Europese topfabrikaat dat wij voeren, heeft een complete lijn gevalideerde filterplaten ondersteund met alle mogelijke testsupport. Een speciale uitvoering is beschikbaar met actief koolplaten in 45 g/m2 en 60 g/m2 voor het verwijderen van organische componenten uit waterige vloeistoffen. Als speciale uitvoering zijn enzymresistente filterplaten, steunfilterplaten met polymeervezels en filterplaten met PVPP leverbaar (stabilisatie van bier).

Diverse soorten filterplaten

De filterplaten worden na productie op maat gesneden en verpakt. Standaard voor de filterpersen zijn er de vierkante platen in 20 x 20 cm, 40 x 40 cm, 60 x 60 cm, 100 x 100 cm. Daarnaast als filterschijf en speciale maten met gaten etc.

  • Type Separation value (micron)
  • BEM S 0,4
filterplaten specificaties beta industrie

Size:

  • 20cm x 20cm
  • 40cm x 40cm
  • 60cm x 60cm

Gereconditioneerde Filterpersen

BÈTA industrie levert tevens een complete lijn nieuwe en gereconditioneerde filterpersen. Onze gereconditioneerde filterpersen zijn erg voordelig in prijs, terwijl ze daar kwalitatief niet voor onder doen. Ondanks de nadelen van dit soort apparatuur (bewerkelijk, lekverliezen), is het nog steeds de meest efficiënte filtratie manier in tal van toepassingen. Tevens leveren wij horizontale plaatfilters en gesloten filterhuizen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Onze specialisten helpen u graag verder en geven u graag advies over welke oplossing het beste bij u past. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op