Filterplaten | BÈTA Industrie

Filterplaten

Bij BÈTA Industrie begrijpen we het belang van kwalitatieve filtratie in diverse industrieën. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment filterplaten aan, ontworpen om te voldoen aan de hoogste standaarden van dieptefiltratie. Onze filterplaten zijn het resultaat van een zorgvuldig samengestelde mix van cellulosevezels, bindmiddelen en filterhulpstoffen, wat zorgt voor een superieure filtratieprestatie.

Optimale filtratie voor diverse toepassingen

Onze filterplaten zijn niet zomaar filterplaten. Ze zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van waas en het uitvoeren van fijnfiltratie in verschillende vloeistoffen. Of u nu werkt met voedingsmiddelen zoals bier en sterke drank, of gespecialiseerd bent in cosmetica en farmaceutische processen, onze filterplaten garanderen een helder en zuiver resultaat.

Europese topkwaliteit filterplaten

We zijn trots op onze samenwerking met een toonaangevend Europees merk dat een volledige lijn gevalideerde filterplaten biedt. Deze platen worden ondersteund door uitgebreide tests en validaties. Voor specifieke behoeften bieden we ook filterplaten met actief kool in 45 g/m2 en 60 g/m2, ideaal voor het verwijderen van organische componenten uit waterige oplossingen. Daarnaast hebben we speciale uitvoeringen zoals enzymresistente filterplaten, steunfilterplaten met polymeervezels en filterplaten met PVPP, speciaal ontworpen voor de stabilisatie van bier.

Diversiteit in maten en toepassingen

Elke industrie heeft unieke behoeften, en daarom bieden we filterplaten in diverse maten aan. Na productie worden onze platen op maat gesneden en zorgvuldig verpakt. Of u nu op zoek bent naar standaard vierkante platen in maten zoals 20 x 20 cm of 100 x 100 cm, of speciale filterschijven met specifieke gaten, wij hebben het allemaal.

filterplaten specificaties beta industrie

Gereconditioneerde filterpersen: kwaliteit tegen een voordelige prijs

Naast onze premium filterplaten biedt BÈTA Industrie ook een assortiment nieuwe en gereconditioneerde filterpersen. Ondanks de uitdagingen van deze apparatuur, blijven ze een van de meest efficiënte filtratiemethoden voor vele toepassingen. We bieden ook horizontale plaatfilters en gesloten filterhuizen aan.

Deskundig advies bij BÈTA Industrie

Bent u benieuwd welke filterplaat of filterpers het beste bij uw behoeften past? Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren. Met jarenlange ervaring en expertise in filtratie, zorgen we ervoor dat u de juiste oplossing vindt voor uw toepassing. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Neem contact op