industriële afsluiters en filters beta-industrie

Dedusting zeefmachine

Dedusting zeefmachine | BÈTA Industrie

Dedusting zeefmachine: de ideale oplossing voor stofverwijdering

Stofverwijdering is een van de meest uitdagende aspecten binnen de zeeftechniek. Het merendeel van de producten bevindt zich op het zeefdek, wat vaak de aanvoer van nieuw product belemmert. Dit is waar de BÈTA dedusting zeefmachine als een ware doorbraak naar voren komt, speciaal ontworpen om deze uitdaging aan te gaan.

Waarom is stofverwijdering zo uitdagend?

In de traditionele zeeftechniek bevindt het product zich meestal onderweg van het zeefdek naar een uitloop in de wand van de machine. Met slechts één uitloop ontstaat er een soort file van producten die allemaal naar die ene uitloop bewegen. Bij een te hoge aanvoer kan het zeefdek overvol raken, waardoor het zeefproces stopt. Dit is een veelvoorkomend probleem dat de efficiëntie van het proces belemmert.

Hoe werkt de dedusting zeefmachine van BÈTA Industrie?

De innovatieve BÈTA dedusting zeefmachine, ook wel ontstoffingsmachine genoemd, is ontworpen met een zeefdek dat kleiner is dan je op het eerste gezicht zou denken. Dit betekent dat het product dat aan de buitenzijde van het zeefdek terechtkomt, niet langer op weg is naar de uitloop. In plaats daarvan valt het direct van het zeefdek af en belandt het op een speciaal ontworpen bolle bodem. Deze bodem leidt het product vervolgens naar de uitloop van de machine. Dankzij dit innovatieve ontwerp blijft het zeefdek veel langer vrij van product, wat resulteert in een aanzienlijk hogere capaciteit en efficiëntie.

Voordelen van de dedusting zeefmachine

De dedusting zeefmachine van BÈTA Industrie biedt tal van voordelen:

  • Hogere capaciteit: Door het unieke ontwerp kan de machine meer product verwerken in minder tijd.
  • Verhoogde efficiëntie: Minder verstoppingen betekent minder stilstand en een soepeler zeefproces.
  • Optimale stofverwijdering: De machine is speciaal ontworpen om stof efficiënt te verwijderen, waardoor de kwaliteit van het eindproduct wordt verbeterd.

Neem contact op met BÈTA Industrie

Bent u benieuwd welk type dedusting zeefmachine het beste past bij uw specifieke behoeften? Onze specialisten staan klaar om u te adviseren. Neem telefonisch contact op via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button voor meer informatie. Investeer in kwaliteit en efficiëntie met de dedusting zeefmachine van BÈTA Industrie!

Neem contact op