industriële afsluiters en filters beta-industrie

Dedusting zeefmachine

Dedusting zeefmachine | BÈTA Industrie

Dedusting machine ideale oplossing

Het verwijderen van stof is misschien wel de lastigste opgave in de zeeftechniek. De grootste hoeveelheid producten bevindt zich immers op het zeefdek en belemmert de aanvoer van nieuw product. De oplossing van dedusting zit hem vooral in het verhogen van de afvoercapaciteit en dan met name de afvoercapaciteit van het product op het zeefdek. De BÈTA Dedusting machine is hier de ideale zeefmachine voor!

Normaal gesproken is het product onderweg van het zeefdek naar de uitloop die zich ergens in de wand van de machine bevindt. Bij slechts één uitloop vormt er als het ware een file van product dat op weg is naar die ene uitloop. Bij een te hoge aanvoer loopt het zeefdek vol en stopt het proces.

Ontstoffings machine

De BÈTA dedusting machine (ontstoffingsmachine) heeft een zeefdek dat een maat kleiner is dan de machine doet vermoeden. Hierdoor is het product, dat aan de buitenzijde van het zeefdek terecht komt, niet langer onderweg naar de uitloop, maar valt direct van het zeefdek af en komt terecht op de bolle bodem die het product richting de uitloop van de BÈTA dedusting machine dwingt. Op deze manier blijft het zeefdek veel langer vrij van product en wordt een aanzienlijk hogere capaciteit en efficiëntie gehaald.

Wilt u weten welk type zeefmacine het beste geschikt is voor uw situatie? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op