filters en afsluiters beta industrie

Onze diensten

Bij BÈTA industrie leveren we een aantal diensten om het proces voor u zo efficiënt mogelijk te maken.

Professioneel advies

Bij BÈTA industrie streven wij naar de beste oplossingen voor onze klanten. Wij bieden maatwerk toepassingen die geheel passen bij uw behoeftes en de vereisten in de markt. Door onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende takken van de procesindustrie, kunnen onze ingenieurs en accountmanagers u van het juiste advies voorzien. Daarbij zorgt onze praktische kijk op de processen voor onverwachte goede en innovatieve oplossingen. Hierdoor wordt altijd het hoogst mogelijke resultaat behaald.

Neem contact op

Service & Onderhoud

Onze specialisten denken graag met u mee en controleren de filters en afsluiters op eventuele gebreken. Door de inzet van preventief onderhoud, wordt de stilstand van uw processen tot een minimum beperkt. Mochten er eventueel onderdelen aan vervanging toe zijn, kunnen wij de gewenste filters en afsluiters snel leveren. Hierdoor kan bij service en onderhoud de productie direct verder. Samen met onze specialisten kunt u een planmatige aanpak van service en onderhoud plannen, die geheel op uw wensen aan sluit.

Neem contact op

Verhuur van filters

Naast dat u bij ons industriële filters kunt aanschaffen, kunt u deze ook huren. Wij kunnen 80% van onze filtersystemen uit voorraad leveren, waardoor u snel kunt beschikken over de gewenste filters. Voor diverse marken hebben we toepassingen beschikbaar, die wij zowel voor de korte termijn als voor de lange termijn kunnen verhuren. Onze filters voldoen aan de strengste normen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor de mogelijkheden en prijzen van de verhuur kunt u eenvoudig contact opnemen met een van onze specialisten.

Neem contact op