high flow filterkaarsen beta industrie

Filterkaarsen High Flow

High flow filterkaarsen

High flow filterkaarsen zijn in de afgelopen 10 jaar de industriële norm geworden voor grootschalige vloeistoffiltratie. Met een capaciteit vanaf 30 m3/u bieden deze filterkaarsen tal van voordelen ten opzichte van conventionele filterkaarsen. BÈTA Industrie is een toonaangevende leverancier van high flow filterkaarsen, onderstaand belichten we de kenmerken en toepassingen van deze innovatieve producten.

Voordelen van high flow filterkaarsen

  • Absolute filterkwaliteit: High flow filterkaarsen garanderen een ongeëvenaarde filtratie, met fijnheden variërend van 0,5 tot 100 micron.
  • Efficiëntie: High flow filterkaarsen vereisen 30% tot 70% kleinere filterhuizen, wat resulteert in lagere investeringskosten.
  • Groot filteroppervlak: Met een oppervlak tot 14 m2 per filterkaars, bieden ze een lage drukval en een grote vuilvangcapaciteit.
  • Gebruiksgemak: Dankzij de O-ring constructie en eenvoudige filterwisselingen zijn high flow filterkaarsen gebruiksvriendelijk.

Assortiment high flow filterkaarsen

Ons assortiment high flow filterkaarsen varieert in verschillende lengtes en materialen. De flow per high flow filterkaars is maximaal 100 m3/u, en er zijn diverse filterhuizen beschikbaar. Zo zijn onze filterhuizen ook beschikbaar in glasvezel versterkte filterbehuizingen, een gloednieuwe toepassing binnen de branche!

Europese productie

De productie vindt plaats in Europa onder strikte controle, waardoor onze high flow filterkaarsen uitsluitend met de hoogste kwaliteit worden geproduceerd. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we snelle levertijden bieden.

Toepassingen van high flow kaarsfilters

De high flow kaarsfilters van BÈTA Industrie zijn veelzijdig inzetbaar. Door de FDA-certificering zijn ze geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Enkele praktische toepassingen zijn waterbehandeling, frisdranken, chemicaliën, en bier.

Ontdek de highflow filterkaarsen van BÈTA Industrie

High flow filterkaarsen zijn een essentieel onderdeel van moderne filtratiesystemen. Met BÈTA's assortiment van high flow filterkaarsen bent u verzekerd van kwaliteit en efficiëntie. Neem contact op met onze specialisten via +31 79 341 55 18 of de onderstaande knop om te ontdekken hoe high flow filterkaarsen toepasbaar zijn binnen uw bedrijf.

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!