Geplisseerde filterkaarsen 2| Pleated Cartridge | BÈTA Industrie

Geplisseerde filterkaarsen

Compleet programma aan geplisseerde filterkaarsen

Bij BÈTA Industrie zijn we trots op ons complete programma aan geplisseerde filterkaarsen, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende filtratiebehoeften. Onze geplisseerde filterkaarsen zijn de standaard in de industrie, met een Beta 5000-classificatie die 99,98% absolute filtratie garandeert.

Voordelen van geplisseerde kaarsfilters:

Onze geplisseerde filterkaarsen bieden een reeks voordelen die ze onderscheiden in de markt:

  • Absolute filterkwaliteit: Met een BÈTA 5000-classificatie bieden geplisseerde filterkaarsen 99,98% absolute filtratie.
  • Efficiëntie: De filterkaarsen vereisen 30% tot 70% kleinere filterhuizen, wat resulteert in lagere investeringskosten.
  • Groot filteroppervlak: Tot 4 m² per filterkaars, wat zorgt voor een lage drukval, grote vuilvangcapaciteit en lange standtijden.
  • Optimale afdichting: De O-ring constructie garandeert een perfecte afdichting.
  • Flexibiliteit: Eenvoudige filterwisselingen en de mogelijkheid tot horizontale opstelling.
  • Duurzaamheid: Lagere afvalkosten door efficiënte vuilafvang per kilogram filtermateriaal.

Verschillende varianten geplisseerde filterkaarsen:

De geplisseerde filterkaarsen van BÈTA Industrie zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, materialen en filterfijnheden. Of u nu Polypropyleen, Polyester, Glasvezel, Nylon, PTFE of PVDF nodig heeft, er is een geplisseerde filterkaars die aan uw behoeften voldoet. De flow per geplisseerd kaarsfilter is maximaal 4 m³/u, en filterhuizen zijn leverbaar met 1 tot 100 filterkaarsen per filterhuis.

Hoogwaardige Europese productie

Onze productie vindt plaats in Europa onder de strengste controles. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit geplisseerde filterkaarsen te garanderen en snel uit te leveren. Onze filterkaarsen voldoen aan diverse certificeringen zoals FDA, CFR 21, PDA, Cleanroom, en meer.

Geplisseerde filterkaarsen voor uw toepassing:

BÈTA Industrie levert niet alleen geplisseerde filterkaarsen, maar ook een compleet programma filterhuizen die speciaal zijn ontworpen voor deze kaarsfilters. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw proces. Neem contact op met BÈTA Industrie via +31 79 341 55 18 of via de onderstaande button, en ontdek hoe onze geplisseerde filterkaarsen uw filtratieproces kunnen optimaliseren.

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!