papier en karton industrie

Papier- en kartonindustrie

Ons aanbod

De papier- en kartonindustrie levert een breed scala aan producten, van krantenpapier, boeken, koffiefilters en puzzels tot wc-papier en luxe papier voor parfumverpakkingen. In totaal zijn er wel 5000 verschillende toepassingen, becijferde de Technical Association for the worldwide Pulp, Paper, and converting Industry (TAPPI). BÈTA industrie levert automatische filters en trilzeven aan vrijwel alle papier- en kartonfabrieken in ons land, waarvan de productie van oudsher is geconcentreerd in de provincie Gelderland.

Filters voor papiermolens

De vele beekjes, meertjes en riviertjes bleken in het verleden bij uitstek geschikt voor de aanleg van papiermolens. Papierproducenten passen onze automatische filters toe om ongewenste deeltjes uit de coating te halen die ervoor zorgt dat er geen krassen op het papier komen. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan trilzeven om de grove delen uit papierpulp te halen.

Filters voor de papier- en kartonindustrie

BÈTA industrie staat voor betrouwbaarheid, maatwerk en snelle levering. Bent u benieuwd wat wij voor u in de papier- en karton industrie kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op