industriele filters en afsluiters beta industrie

Zeefmachines

BÈTA industrie levert, als exclusief vertegenwoordiger van Amkco Europe bv in de Benelux, een compleet programma zeefmachines voor zowel natte als droge zeeftoepassingen. Bekijk hier het overzicht van onze zeefmachines.

Mestfilter | BÈTA industrie Tuinbouwfilter

Een trilzeef scheidt deze afvalwaterstroom in een vaste afvalstof en in een waterstroom wat 100% hergebruikt kan worden als voedingswater.

Product informatie
Standaard zeefmachine | BÈTA Industrie Standaard zeefmachine

De standaard zeefmachine van BÈTA industrie kan voor zowel natte als droge zeeftoepassingen worden ingezet, in een zeer breed gebied.

Product informatie
Mestfilter | BÈTA industrie Mestfilter

Reduceer uw mestvolume met het mestfilter van BÈTA industrie. De juiste schakel voor de stikstofgebruiksnorm vanaf 2026.

Product informatie
Wei zeefmachine | BÈTA Industrie Wei zeefmachine

De wei zeefmachine haalt een hoge kwaliteit wei uit de kaas, zonder dat deze schade brengt aan de kaas en de vetcentrifuge optimaal beschermt.

Product informatie
Dedusting zeefmachine | BÈTA Industrie Dedusting zeefmachine

De Dedusting zeefmachine blijft veel langer vrij van product en er wordt een aanzienlijk hogere capaciteit en efficiëntie mee behaald.

Product informatie
Straight flow zeefmachine | BÈTA Industrie Straight-flow zeefmachine

Een straight-flow zeefmachine wordt in een proces vaak gebruikt als eindcontrolezeef boven, bijvoorbeeld, een big-bag vulinstallatie, bulkwagen of zakken-vul-machine.

Product informatie
Zeefmachine | Separator | BÈTA Industrie Separator

Van afvalwater naar zuiver voedingswater middels de seperator van BÈTA industrie.

Product informatie
scalper zeefmachine beta-industrie Scalper zeefmachine

De scalper zeefmachine is ideaal in situaties waar een grote hoeveelheid product van een kleine hoeveelheid 'vreemd materiaal' ontdaan moet worden.

Product informatie
Zeefmachine | Separator | BÈTA Industrie Modulaire zeefmachine

BÈTA industrie levert, als exclusief vertegenwoordiger van Amkco Europe bv in de Benelux, een compleet programma aan modulaire zeefmachines voor zowel natte als droge zeeftoepassingen. Elke type zeefmachine is gegarandeerd snel geleverd!

Product informatie
Auxilaire zeefmachine | BÈTA Industrie Auxiliary systems

De auxiliary systems zeefmachines bieden de mogelijkheid om het zeefoppervlak van een bestaande machine te vergroten of om een zeefmachine te installeren die een relatief klein vloeroppervlak nodig heeft ten opzichte van het beschikbare zeefoppervlak.

Product informatie
Multi dek zeefmachine | BÈTA Industrie Multi-dek zeefmachine

Een BÈTA multi-dek zeefmachine heeft meerdere verschillende zeefdekken boven elkaar en er wordt op verschillende niveaus van grof naar fijn product uit de machine gedragen.

Product informatie
Specialist in processpecifieke toepassingen
Bereikbaar
Ruim 30 jaar
ervaring
Levering
uit voorraad
Innovatief
Proces
specialisten
Europese
kwaliteit

Compleet programma aan zeefmachines

Wij leveren een compleet programma van zeefmachines. BÈTA industrie is exclusief vertegenwoordiger van Amkco Europe bv in de Benelux. De zeefmachines worden in Nederlands ontworpen, geproduceerd en getest, hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden garanderen. Daarbij zijn onze zeefmachines uniek en volledig modulair op te bouwen. Zeefmachines kunnen in veel verschillende processen worden toegepast. Veelal worden ze toegepast bij het scheiden van vloeistoffen en vaste stoffen en het op maat sorteren van poeders of granulaten. Onze specialisten kijken samen met u, wat de beste toepassing is voor in uw proces.

Een absolute aanvulling in diverse branches

  -Als afvalfilter voor vis, vlees, groente en champignons
  -Optimaliseer uw mestverwerker
  -Minder vervuiling van de vetcentrifuge voor uw wei-filter
  -Van afvalwater naar 100% voedingswater met een tuinbouwfilter
  -Haal plastic uit het waswater
  -Filtreer kruim uit frituurvet na het voorbakken van frites
  -Verwijder onzuiverheden uit de coating voor papier