industriele filters en afsluiters beta industrie

Industriële filterhuizen

Industriele filterhuizen beta-industrie

Uw expert in industriële filterhuizen

Bij BÈTA Industrie zijn we trots op onze reputatie als specialist in industriële filterhuizen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u het beste advies te geven, afhankelijk van uw specifieke toepassing. Of u nu een cartridge filter, basket filter of een coalescerfilter voor gas en vloeistof nodig heeft, wij hebben de kennis en expertise om de perfecte oplossing te bieden.

Veelzijdige materialen en ontwerpen

We weten dat verschillende industrieën en toepassingen verschillende eisen stellen aan hun apparatuur. Daarom bieden we onze industriële filterhuizen aan in een breed scala aan materialen, waaronder ASME, TüV, AD 2000, BS5500 in carbon steel, roestvast staal, duplex en exotische materialen. Daarnaast hebben we ook een breed palet aan kleuropties en zijn U-stamp en andere certificeringen beschikbaar op aanvraag.

Specialistische filterhuizen voor hogedruk toepassingen

Wanneer uw toepassing werkdrukken boven de 200 bar vereist, leveren wij speciale non-welded industriële filterhuizen. Deze filterhuizen zijn ontworpen om de unieke uitdagingen van hoge druktoepassingen aan te gaan, zonder in te boeten aan betrouwbaarheid of efficiëntie. BÈTA Industrie levert zelfs specialistische filterhuizen die tot wel 3000 bar kunnen weerstaan.

Deskundig advies voor uw filterhuis toepassing

Binnen elke industrie en productielijn zijn er unieke vereisten die bepalen welk type filter nodig is. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te adviseren over welk industrieel filterhuis het beste past bij uw toepassing. Of u nu werkt in de petrochemische industrie, de voedings- en drankenindustrie, of een andere industriële branche, we kunnen een oplossing op maat bieden die aan uw behoeften voldoet.

Neem vandaag nog contact op met BÈTA Industrie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op +31 79 341 55 18 of eenvoudig contact opnemen door op de onderstaande knop te klikken.

Neem contact op
levering filterkaarsen binnen 24h
Levering filterkaarsen binnen 24uur mogelijk Bestel nu!