Onze leveranciers

Al meer dan 35 jaar ontwerpt, produceert AMAZON Filters innovatieve filtratieoplossingen die verder gaan dan de standaard van elke concurrent. AMAZON Filters is Europa's toonaangevende filterfabrikant met productiecapaciteit over de hele wereld. Door de jarenlange branchekennis levert AMAZON Filters hoogwaardige, betrouwbare en geaccrediteerde filtratieoplossingen volgens uw exacte specificaties. AMAZON Filters is de fabrikant voor de op maat gemaakte filtertechnologie. Het filterassortiment wordt onder andere toegepast in de voedsel- en drankenindustrie, olie- en gassector, farma en gezondheidzorg, chemische industrie en verfindustrie, waterbehandeling en OEM producten die aan speciale eisen moeten voldoen. BÈTA industrie is niet voor niets de partner voor het leveren van AMAZON Filters.

Specialist in zeefmachines en zeefmaterialen. AMKCO Europe produceert en levert al meer dan 30 jaar zeefmachines en zeefmaterialen van de hoogste kwaliteit. De zeefmachines en zeefmaterialen worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de allerhoogste standaard. Door de eigen productie kan AMKCO Europe inspelen op de vraag uit de markt en zo nodig snel leveren. Door de jarenlange ervaring en het testen van de zeefmachines in verschillende toepassingsgebieden, heeft AMKCO Europe innovatieve oplossingen gevonden voor het gebruik van de trilzeef. Het tuinbouwfilter is een van de producten die door de hechte samenwerking en marktvraag samen met BÈTA industrie is ontwikkeld.

BERNOULLI produceert betrouwbare, zelfreinigende filters met een ingenieus eenvoudig ontwerp dat jaar na jaar een continue, veilige werking garandeert. De filteroplossingen zijn duurzaam omdat ze het gebruik van water uit natuurlijke bronnen, zoals zee, meren en rivieren, mogelijk maken. De belangrijkste toepassingen zijn onder andere drinkwaterbehandeling, stadskoeling, waterbehandeling, koeltorens en maritieme industrie.