Filterzakken van beta industrie

Filterzakken

In de wereld van filtratie zijn filterzakken een essentieel onderdeel van vele processen. Bij BÈTA Industrie begrijpen we dit en bieden we een uitgebreid assortiment filterzakken aan, geschikt voor diverse toepassingen, van viskeuze producten tot batchprocessen.

Onze filterzakken zijn vervaardigd uit een breed scala aan materialen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar polypropyleen, polyester, nylon, nomex, PTFE of ryton, wij hebben het allemaal. Afhankelijk van de temperatuur en chemische eisen van uw proces, adviseren wij u over het meest geschikte filtermateriaal. Met fijnheden variërend van 1200 micron tot slechts 1 micron, garanderen we een optimale filtratie voor uw toepassing.

Filterzakken voor dieptefiltratie en meer

Bij BÈTA Industrie streven we naar perfectie. Daarom bieden we niet alleen standaard filterzakken aan, maar ook een reeks gespecialiseerde zakken. Of u nu op zoek bent naar absoluut filterzakken met een efficiëntie van 99%, zakken specifiek voor olie-adsorptie, of meerlaagse zakken voor dieptefiltratie, wij hebben de oplossing. Bovendien zijn onze zakkenfilters uitgerust met zowel standaard metalen ringen als kunststof kragen, wat zorgt voor een 100% bypass-vrije filtratie.

Kwaliteitsgarantie en certificering

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom zijn al onze filterzakken vervaardigd uit FDA-goedgekeurde materialen, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie. Voor bedrijven die specifieke certificeringen vereisen, bieden we ook filterzakken aan met Halal-certificaten.

Onze filterzakken worden geproduceerd in een geavanceerde productiefaciliteit waar kwaliteitscontrole en -garantie centraal staan. Of u nu in de automotive industrie werkt en siliconenvrije filterzakken nodig heeft voor coatingprocessen, of in een andere sector, wij garanderen de hoogste kwaliteitsnormen.

Deskundig advies en ondersteuning door BÈTA Industrie

Bij BÈTA Industrie gaat het niet alleen om het leveren van hoogwaardige filterzakken. We zijn er ook om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste filtratieoplossing voor uw bedrijf. Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte filterzak voor uw toepassing. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 79 341 55 18 of klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Neem contact op