Filterzakken van beta industrie

Compleet programma aan filterzakken

Een filterzak is in veel toepassingen nog steeds de beste oplossing, bijvoorbeeld voor viskeuze producten en batchprocessen. Onze zakfilters zijn verkrijgbaar in een groot aantal materiaalsoorten; polypropyleen, polyester, nylon (naaldvilt en NMO), nomex, PTFE en ryton (PPS). Afhankelijk van de temperatuur van het proces en de gewenste chemische bestendigheid, kunnen wij u het best mogelijke filtermateriaal bieden. Daarnaast zijn ze leverbaar in fijnheden van 1200 micron (mesh) tot 1 micron (naaldvilt).

Filterzakken voor optimale dieptefiltratie

Daarnaast voeren wij ook een complete range absoluut filterzakken (99% efficiënt), speciale filterzakken voor olie-adsorptie en filterzakken met meerdere lagen voor optimale dieptefiltratie. De afdichting van een zakkenfilter is verkrijgbaar met de standaard metalen ring alsook met een kunststof kraag (“kliksysteem” voor 100% bypass vrije filtratie). Al onze zakkenfilters zijn gelast, waardoor de filterfijnheid is gewaarborgd.

Onze zakkenfilters bestaan altijd uit FDA-goedgekeurde materialen en zijn daarom geschikt voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie waar de Food-certificaten (EC 1935/2004) van toepassing zijn.

Filterzak productie

Productie van onze filterzakken vindt plaats in een streng gecontroleerde en geconditioneerde productiefaciliteit, zodat wij ook gegarandeerd siliconenvrij kunnen leveren, iets wat bijvoorbeeld benodigd is bij coating in de automotive industrie. Daarnaast leveren we ook een volledige lijn filterhuizen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten helpen u graag met welke toepassing het beste in uw proces past. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. Dit kan telefonisch via +31 79 341 55 18 of eenvoudig via onderstaande button!

Neem contact op