Flame Arrestors | StocExpo

Terugblik op StocExpo 2023

Het is alweer even geleden, dat BÈTA industrie tijdens de StocExpo, dé oplossing van verstopte Flame Arrestors introduceerde. Tijdens deze beurs, welke 14, 15 en 16 maart plaatsvond in Rotterdam Ahoy, is BÈTA industrie niet geheel onopgemerkt gebleven.

Flame Arrestors voorkomen dat vlammen of vonken (terug) in het proces komen. Na verloop van tijd kunnen de Flame Arrestors verstopt raken, dat leidt tot storingen in het proces. Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkeld product, dat gebruik maakt van een geavanceerd filter om het gas wat door de Flame Arrestors gaat te reinigen. De doorstroming en prestaties blijven hierdoor op peil en verstoringen worden voorkomen.

Een ruim aantal bezoekers herkende het probleem en waren zeer geïnteresseerd naar de innovatieve oplossing van BÈTA industrie. Niet alleen van dé oplossing werden bezoekers enthousiast, ook trok de goochel act bij de stand van BÈTA industrie veel bekijks.

Dat BÈTA industrie niet geheel onopgemerkt is gebleven tijdens de StocExpo 2023 in Rotterdam Ahoy, werd goed duidelijk na het in ontvangst nemen van de award voor ‘Beste Nieuwkomer’.

Flame Arrestors | Beste Nieuwkomer