Het team van BÈTA industrie breidt zich verder uit!

BÈTA industrie groeit en extra versterking kan hier natuurlijk niet in ontbreken.

De stoelen aan de lunchtafel zijn inmiddels (bijna) allemaal gevuld, want de afgelopen maanden hebben we maar liefst 4 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Uiteraard zijn we enorm trots op deze mooie aanvulling én daarom stellen we graag onze nieuwe collega’s aan u voor.

 

Mandy Nuvelstijn- Schoemaker Marketing & Sales Assistent

Mandy is hiervoor 10,5 jaar werkzaam geweest als Manager in de online reisbranche en heeft het roer volledig omgegooid. Ze zocht een nieuwe uitdaging dichterbij huis en heeft deze gevonden bij BÈTA industrie. Mandy begon als Administratief Medewerkster Binnendienst, maar momenteel houdt zij zich bezig met de Marketing en fungeert zij als Sales Assistent voor het verkoopteam.

  Thommy | BÈTA Industrie

Thommy Sopakuwa Medewerker Magazijn & Transport

Thommy heeft (bijna) de hele wereld over gereisd en door de jaren heen gewerkt in diverse branches. Binnen BÈTA industrie is Thommy verantwoordelijk voor het magazijn en het transport. Alle orders pakt hij bij elkaar en zorgt voor een snelle en accurate verzending naar uw adres. Ook alle inkomende goederen worden eerst zorgvuldig gecontroleerd, binnen geboekt en vervolgens opgeslagen in het magazijn.

 

Ivar

Ivar van Straaten Accountmanager Buitendienst

Ivar heeft onlangs zijn studie Industrieel Ontwerpen afgerond aan de TU Delft. Tijdens zijn studie heeft hij een hoop tijd besteed aan het werken bij studententeams en heeft hiermee bijgedragen aan het ontwerpen en bouwen van een ware elektrische formule raceauto. Momenteel doet Ivar ervaring op in de wereld van de filters en afsluiters en zal met zijn kennis, de focus gaan leggen op nieuwe duurzame technologieën. Voor de nieuwe duurzame technologieën adviseert Ivar u graag!

 

Yana-Bedeaux

 

Yana Bedeaux Administratief Medewerkster Binnendienst

Yana heeft tijdens haar loopbaan veel administratieve ervaring opgedaan, daarnaast is zij erg creatief achter de naaimachine en tekentafel. Als Administratief Medewerkster Binnendienst houdt Yana zich bezig van het verwerken van inkooporders tot het bestellen van (voorraad)items of het controleren en verwerken van inkoopfacturen.