Bezoek Amazon Filters | BÈTA industrie

Bezoek aan Amazon Filters

Collega’s Ivar, Mathijs, Joost en Kenneth brachten in september een bezoek aan Amazon Filters. Een bezoek die uiteraard op een bewust duurzame manier van reizen begon, door gebruik te maken van de trein als vervoersmiddel. Een bezoek welke in het teken stond van elkaar nog beter leren kennen en dé noviteiten van het moment en voor de komende periode bespreken, zoals bijvoorbeeld de inzet van producten bij waterstof (H2).

Amazon Filters

Amazon Filters ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar de meest innovatieve filtratieoplossingen, die verder gaan dan de standaard van elke concurrent. Het algehele filterassortiment wordt onder andere toegepast in de voedsel- en drankenindustrie, olie- en gassector, farmaceutische industrie, chemische industrie, verfindustrie, waterbehandelaars en OEM producten die aan speciale eisen dienen te voldoen. BÈTA industrie is niet voor niets dé partner voor het leveren van Amazon Filters.

Meer informatie over de producten van Amazon Filters? Eén van onze specialisten adviseren u graag! Neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 079 – 341 55 18 of per e-mail via: info@beta-industrie.nl