BÈTA industrie | Probleemoplossend

Analyseren, meedenken én oplossen

Dagelijks ontvangen de specialisten van BÈTA industrie verschillende adviesaanvragen waarbij het analyseren, meedenken én oplossen van het probleem van grote waarde is. Collega Joost ging onlangs op bezoek bij een bedrijf dat milieuvriendelijke, niet toxisch- en recyclebare Polypropyleen (PP) korrels produceert. De PP korrels worden gebruikt voor de productie van bijvoorbeeld textiel, verpakkingen, huishoudartikelen, folies, auto-onderdelen en velen andere toepassingen.  

Probleem: Polypropyleen korrels op verkeerde plekken

Het probleem waar dit bedrijf tegenaan liep, was dat de PP korrels door bepaalde werkzaamheden op plaatsen belandde, waar deze niet hoorde. In dit geval bleek het te gaan om korrels in het rioolwater via de rioolputten. Na een bezoek van collega Joost, waar hij het probleem analyseerde, werd de mogelijke oplossing al snel duidelijk. Vrijwel direct werd er een technisch voorstel gedaan om de PP korrels op te vangen via de rioolputten. Na het accorderen van het technisch voorstel werd de oplossing eerst uitvoerig getest. Binnen enkele weken bleken er hele goede resultaten behaald te zijn. De korrels werden allemaal afgevangen en konden geen weg meer vinden in het rioolwater.

Resultaat | BÈTA industrie

Contact

Heeft u een adviesvraag of wilt u graag dat één van onze specialisten uw probleem analyseert en meedenkt naar dé oplossing? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 079 – 341 55 18 of per e-mail via: info@beta-industrie.nl