BÈTA Industrie - water
5 september 2017

Vacatures: 2x Accountmanager Buitendienst

Vind je het leuk om te pionieren en om klanten te bezoeken? Krijg je een kick van het afsluiten van een deal en het behalen van een resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!! BETA Industrie zoekt twee geschikte kandidaten voor de positie accountmanager buitendienst!

Functieomschrijving

Als accountmanager ben je in staat om nieuwe leads te genereren en met behulp van de binnendienst om te zetten naar commercieel resultaat. Met jouw vaardigheden en inzet weet je potentiële klanten te overtuigen van de waarde die jij met de producten en diensten van BETA Industrie biedt. Het merendeel van jouw werkzaamheden zal bestaan uit (koude) acquisitie en het benaderen en bezoeken van prospects. Je wordt ondersteund door een professionele backoffice en de technische expertise van je collega’s. Dankzij gedegen advies word je een deskundige partner en draag je bij aan een langdurige relaties met klanten en fabrikanten.

Download hier de volledige PDF »

Accountmanager-BETA

accountmanager-beta