BÈTA Industrie - water

OP-EN OVERSLAG

BÈTA Afsluiters

Binnen een opslagterminal worden talloze afsluiters, kogelkranen, vlinderkleppen en terugslagkleppen gebruikt in een groot aantal toepassingen. Daarbij gelden zeer stringente eisen vanuit wet- en regelgeving en internationale normen. Ons leveringsprogramma is hier volledig op afgestemd.

Wij werken met internationaal toonaangevende fabrikanten en bieden daarnaast een compleet dienstverleningspakket met engineering en projectassistentie alsmede onderhouds- en revisiediensten.

BÈTA Filtratie:

Filtratie speelt een belangrijke rol in op- en overslag. In theorie komt de vloeistof of het gas schoon van de fabrikant naar de opslag en gaat het schoon weer weg. Wat nu, bij de klant zit er verontreiniging in het product. Komt het uit niet goed schoongemaakte vrachtwagens, is het roest uit de opslaginstallaties? In veel gevallen is een zakkenfiltratie of strainer voldoende, soms biedt dit slechts een schijnveiligheid. Om elke discussie te vermijden adviseren wij u graag kostenloos wat de meest efficiënte filtratie is in uw toepassing.

BÈTA Industrie in de Op- & Overslag: