BÈTA Industrie - water

FILTERZAKKEN

BÈTA Industrie levert een compleet programma vloeistof filterzakken van West-Europese kwaliteit.

Een zakfilter is in veel toepassingen nog steeds de beste oplossing, bijvoorbeeld voor viskeuze producten en batchprocessen. Onze filterzakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal materiaalsoorten; polypropyleen, polyester, nylon (naaldvilt en NMO), nomex, PTFE en ryton (PPS). Afhankelijk van de temperatuur van het proces en de gewenste chemische bestendigheid kunnen wij u het best mogelijke filtermateriaal bieden. Onze filterzakken zijn leverbaar in fijnheden van 1200 micron (mesh) tot 1 micron (naaldvilt).

Filterzakken voor optimale dieptefiltratie

Daarnaast voeren wij ook een complete range absoluut filterzakken (99% efficiënt), speciale filterzakken voor olie-adsorptie en filterzakken met meerdere lagen voor optimale dieptefiltratie. De afdichting van een filterzak is verkrijgbaar met de standaard metalen ring alsook met een kunststof kraag (“kliksysteem” voor 100% bypass vrije filtratie). Al onze filterzakken zijn gelast, waardoor de filterfijnheid is gewaarborgd.

Onze filterzakken bestaan altijd uit FDA-goedgekeurde materialen en zijn daarom geschikt voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie waar de Food-certificaten (EC 1935/2004) van toepassing zijn.

Filterzak productie

Productie van onze filterzakken vindt plaats in een streng gecontroleerde en geconditioneerde productiefaciliteit zodat wij bijvoorbeeld ook gegarandeerd siliconenvrij kunnen leveren, iets wat bijvoorbeeld benodigd is bij coating in de automobielindustrie.

Tevens leveren wij een volledige lijn filterhuizen.

Toepassingen filterzakken

De filterzakken van BÈTA Industrie kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Onderstaand sommen wij een aantal praktische toepassingen voor filterzakken op:

Polymeerfiltratie, eetbare oliën, verf, coatings, harsen, waterbehandeling, automobielindustrie, frisdranken, pigmenten, dispersies, kaas, kleur- en geurstoffen, gelatine, MDI, polymeren, lijm, dranken, oplosmiddelen, inkten, smeerolie en bier.

VRAGEN OVER FILTERZAKKEN?

Naam* :

Email* :

Telefoonnummer:

Vraag* :

Vraag indienen

Naam* :

Telefoonnummer* :

Belverzoek indienen

DOWNLOAD Filterzakken PRODUCT SHEETS

Filterzak Product Sheet

 Filterzakken Product Sheet