BÈTA Industrie - water

FILTERHUIZEN

BÈTA Industrie levert een complete lijn industriële filterhuizen voor kaarsfilters en zakkenfilters . Ons uitgangspunt is niet zozeer welke filterhuizen wij beschikbaar hebben, maar welk filterhuis het best past in de toepassing van de klant. Filtratie van voedingsmiddelen is bijvoorbeeld totaal verschillend van verf, coating, olie- en gas.

Filterhuis kiezen

Het kiezen van een filterhuis begint altijd met een goede analyse van de precieze toepassing, flow, filtratiedoelstelling, vuilbelasting, deeltjesgrootte, beschikbare drukval en inventarisatie van specifieke vereisten.

Voor de voedingsmiddelenindustrie en farmacie leveren wij volledig sanitaire filterhuizen mechanisch gepolijst, Ra <=0.8, tevens filterhuizen in hoogwaardig materiaal en diverse kunststofsoorten. Volledig disposable systemen zijn ook beschikbaar.

Speciale filterhuizen

Voor de olie- en gasindustrie leveren wij speciale filterhuizen. Dit betreft onder andere filterhuizen voor basketfilters, zakkenfilters, cartridge filters, coalescers, catalist terugwinsystemen en zelfreinigende filters (volgens PED 2014/68 EU, ASME VIII al dan niet met U-stamp en NoBo keuringen, coating en certificaties).

Wij werken met koolstof staal, roestvast staal, duplex, superduplex, hastelloy, inconel en diverse exotische materiaalsoorten. Tevens leveren wij voor corrosieve toepassingen filterhuizen uit GRE, polypropyleen, PVDF en met een fluorpolyleer lining.

Boven de 200 bar werken wij met speciale non-welded filterhuizen.

Onze filterhuizen zijn ook inzetbaar voor de verhuur.

Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk al onze kaarsfilters »
Bekijk al onze zakkenfilters »

VRAGEN OVER FILTERHUIZEN?

Naam* :

Email* :

Telefoonnummer:

Vraag* :

Vraag indienen

Naam* :

Telefoonnummer* :

Belverzoek indienen

TYPEN FILTERHUIZEN

Filterhuis | Filterhuizen van BÈTA Industrie

Standaard Filterhuizen

Hogedruk filterhuizen

Hogedruk filterhuizen

Industriele Filterhuizen

Industriele filterhuizen

Custom Filterhuizen

Custom filterhuizen