BÈTA Industrie - water

FILTERKAARSEN MELTBLOWN

BÈTA Industrie levert een compleet pakket Meltblown dieptefilterkaarsen van Europese fabricaat. De Meltblown kaarsfilter biedt een zeer goede diepte filtratie. In veel toepassingen geeft de Meltblown filterkaars nog steeds de meest beste diepte filtratie. Vanwege de diversiteit aan beschikbare Meltblown filter materialen kan er altijd een passende configuratie worden geboden.

De Meltblown kaarsfilters zijn leverbaar in polypropyleen, polyester, nylon, PTFE en ryton (PPS).

De Meltblown kaarsfilter is leverbaar in standaard 2½” diameter en standaardlengtes van 10”, 20”, 30” 40” en 60”, De Meltblown Filterkaars is zowel nominaal als in absoluut filtratie leverbaar (Beta 5000). Daarnaast kunnen de Meltblown filters worden voorzien van een Bayonet en speer voor de beste afdichting. Levering is veelal vanuit voorraad.

Kaarsfilter Meltblown

Daarnaast zijn alle filtermaterialen ook FDA goedgekeurd en daarom geschikt voor filter toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie waar de Food-certificaten (EC 1935/2004) van toepassing zijn.

Onderstaand sommen wij een aantal praktische toepassingen voor gewikkelde filterkaarsen op:

waterbehandeling, frisdranken, kleur- en geurstoffen, dranken, brandstoffen, chemicalien, oplosmiddelen, inkten, harsen en bier

Beta Industrie levert een compleet programma filterhuizen voor gewikkelde filterkaarsen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Bekijk al onze filterkaarsen »

VRAGEN OVER FILTERKAARSEN MELTBLOWN?

Naam* :

Email* :

Telefoonnummer:

Vraag* :

Vraag indienen

Naam* :

Telefoonnummer* :

Belverzoek indienen

DOWNLOAD Filterkaarsen meltblown PRODUCT SHEETS

Filterkaars Meltblown Product Sheet