BÈTA Industrie - water

Logistieke spil met een commercieel gevoel (ft)

BETA industrie is een jong en ambitieus handelsbedrijf die een toonaangevende positie bekleedt op het gebiedt van filtratie en afsluiters. In de 5 jaar dat we bestaan hebben we bewezen dat we de juiste oplossingen bieden voor elke uitdaging. Onze klanten kun je vinden in diverse markten, zoals brouwerijen, raffinaderijen, glastuinbouw maar ook in de offshore industrie. Innovatief, creatief, samen en betrouwbaar zijn kernwaarden voor ons.

We vinden dat we naast hard werken ook veel lol moeten hebben. Meerdere keren per jaar gaan we met het team op pad en ook is er een Crossfit abonnement waar je gebruik van kunt maken.

Taken

Als logistieke spil heb je niet alleen een veelzijdige magazijnfunctie maar ben je ook een volwaardig lid van de (commerciële)binnendienst. Je dag begint met het plannen van je werkzaamheden en het controleren van welke goederen die dag verstuurd moeten worden of gaan binnenkomen. Je controleert of de inkomende goederen op tijd zijn en indien nodig informeer je de klant over een gewijzigde leverdatum.

Alle goederen controleer je visueel en eventuele mankementen overleg je met je collega’s of met de leverancier. Veel van onze goederen worden klant specifiek gemaakt en jouw kritische blik zorgt ervoor dat ze op de juiste manier worden afgeleverd. Hierna boek je de goederen binnen en verpak je alles voor die order netjes en zorgvuldig en meldt je de verzending aan bij de vervoerder. Tevens hou je het magazijn op orde en zorg je er voor dat de voorraad altijd klopt.

Naast deze werkzaamheden zal je administratieve taken uitvoeren en meewerken in de commerciële binnendienst.

Functie eisen:

• MBO werk en denkniveau
• Bekend met Office programma’s, Exact online is een pré.
• Fysiek fit, zelfstarter
• Netjes en nauwkeurig
• Enthousiast, collegiaal en leergierig
• Niet bang om de telefoon op te pakken
• In bezit van rijbewijs B
• Engels woord en geschrift

Wij bieden:

• Een jong en dynamisch bedrijf met een leuk en hecht team (totaal 8 personen).
• Werken met toonaangevende fabrikanten en klanten.
• Een snel groeiend en financieel gezond bedrijf.
• Een kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen met opleidingen.
• Werkplek met toekomst, voldoende doorgroei mogelijkheden.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar: info@beta-industrie.nl

Vragen? neem dan direct contact op met Chris Derksen, tel: 079-3415518

Download hier de volledige vacature »