BÈTA Industrie - water

BETA Industrie sponsort triatleet Roland Scholte

Projectmedewerker Roland Scholte neemt op 9 september aanstaande deel aan de befaamde triatlon in Almere. Dit evenement is na Hawaii de oudste volledige triatlon ter wereld. De volledige triatlon omvat maar liefst 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 kilometer hardlopen. In de jaren 80 toen de sport nog in de kinderschoenen stond werd het elk jaar live uitgezonden door AVRO’s sportpanorama. Dit jaar biedt het evenement onderdak aan het Europees Challenge kampioenschap met meer dan 3.000 deelnemers.

Om een dergelijke afstand succesvol te kunnen afleggen zijn maanden van training, toewijding en een enorm doorzettingsvermogen nodig.

Voor BETA Industrie en medesponsor Pitteloo Capital past deze sponsoring in het sportieve karakter dat zij willen uitdragen en wij wensen Roland Scholte veel succes in Almere.

beta-industrie-sponsort-triatleet

beta-industrie-sponsoring