BÈTA Industrie - water

DEDUSTING ZEEFMACHINE

Het verwijderen van stof is misschien wel de lastigste opgave in de zeeftechniek. De grootste hoeveelheid producten bevindt zich immers op het zeefdek en belemmert de aanvoer van nieuw product. De oplossing van dedusting zit hem vooral in het verhogen van de afvoercapaciteit en dan met name de afvoercapaciteit van het product op het zeefdek. De BÈTA Dedusting machine is hier de ideale zeefmachine voor!

Normaal gesproken is het product onderweg van het zeefdek naar de uitloop die zich ergens in de wand van de machine bevindt. Bij slechts één uitloop vormt er als het ware een file van product dat op weg is naar die ene uitloop. Bij een te hoge aanvoer loopt het zeefdek vol en stopt het proces.

De BÈTA Dedusting machine (ontstoffingsmachine) heeft een zeefdek dat een maat kleiner is dan de machine doet vermoeden. Hierdoor is het product, dat aan de buitenzijde van het zeefdek terecht komt, niet langer onderweg naar de uitloop maar valt direct van het zeefdek en komt terecht op de bolle bodem die het product richting de uitloop van de BÈTA Dedusting machine dwingt. Op deze manier blijft het zeefdek veel langer vrij van product en wordt een aanzienlijk hogere capaciteit en efficiëntie gehaald.

VRAGEN OVER DEDUSTING ZEEFMACHINE?

Naam* :

Email* :

Telefoonnummer:

Vraag* :

Vraag indienen

Naam* :

Telefoonnummer* :

Belverzoek indienen
Dedusting zeefmachine | BÈTA Industrie