BÈTA Industrie - water

FILTERKAARSEN GEWIKKELD

BÈTA Industrie levert een compleet pakket gewikkelde dieptefilterkaarsen van Europese fabricaat. Al meer dan 50 jaar bieden gewikkelde kaarsfilters een zuivere filtratie. In veel toepassingen geeft de gewikkelde filterkaars nog steeds de meest economische en beste filtratie. Vanwege de diversiteit aan beschikbare filter materialen en steunkernen kan er altijd een passende configuratie worden geboden.

Kaarsfilter gewikkeld

De gewikkelde filterkaarsen zijn leverbaar in polypropyleen, nylon, glasvezel, katoen, polyester, PTFE en ryton (PPS). Steunkernen zijn leverbaar in roestvast staal, hoogwaardige metaalsoorten en kunststoffen zoals polypropyleen en Polyester.

De gewikkelde kaarsfilter is leverbaar in standaard 2½” diameter en standaardlengtes van 10”, 20”, 30” 40” en 60”, speciale uitvoeringen zoals gewassen kwaliteit op aanvraag. Levering is veelal vanuit voorraad.

Filterkaars FDA goedgekeurd

Daarnaast zijn alle filtermaterialen ook FDA goedgekeurd en daarom geschikt voor filter toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie waar de Food-certificaten (EC 1935/2004) van toepassing zijn.

Onderstaand sommen wij een aantal praktische toepassingen voor gewikkelde filterkaarsen op:

waterbehandeling, frisdranken, kleur- en geurstoffen, dranken, brandstoffen, chemicalien, oplosmiddelen, inkten, en bier

Beta Industrie levert een compleet programma filterhuizen voor gewikkelde filterkaarsen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Bekijk al onze filterkaarsen »

VRAGEN OVER FILTERKAARSEN GEWIKKELD?

Naam* :

Email* :

Telefoonnummer:

Vraag* :

Vraag indienen

Naam* :

Telefoonnummer* :

Belverzoek indienen

DOWNLOAD Filterkaarsen gewikkeld PRODUCT SHEETS

Filterkaars Gewikkeld Product Sheet